Make your day different

Logo Cover

Britanski zavodnik Harry Styles ponovno solira! Nakon 14 mjeseci naprasno prekinuo romansu s godinu dana mlađom glumicom Taylor Russell

Iako se činilo da je pronašao ljubavnu sreću, britanski zavodnik Harry Styles ponovno solira. Izvođač hita ‘As It Was’ nakon 14 mjeseci naprasno je prekinuo romansu s glumicom Taylor Russell, što je iznenadilo mnogobrojne obožavateljice britanskog glazbenika, obzirom se nedavno prijateljima povjerio da je sretan i zaljubljen. Prema pisanju britanskih tabloida odluku o prekidu donijeli su samostalno tijekom nedavnog putovanja u Japan, a njegove obožavateljice diljem svijeta ponovno imaju razlog za veselje…

Britanski glazbenik Harry Styles ponovno uživa status solera, doznaje britanski Daily Mail.

Nakon više od godinu dana veze, 30-godišnji pjevač i kantautor i godinu dana mlađa glumica Taylor Russell jedno drugome odlučili su reći ‘zbogom’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Metronome (@officialmetronome)

Prema pisanju Daily Maila, odluku o prekidu donijeli su tijekom nedavnog putovanja u Japan. Par je posljednji put snimljen zajedno u travnju i to tijekom bicikliranja ulicama Tokija.

Nedugo nakon toga 29-godišnja glumica stigla je na Met Galu bez glazbenika i odmah pokrenula glasine o nevoljama u raju koje su samo dodatno rasplamsale izjave koje stižu od njihovih prijatelja koji tvrde da je par prekinuo.

‘Harry i Taylor više nisu zajedno. Nakon putovanja u Japan prošli su kroz težak period i neko su vrijeme bili razdvojeni. On je bio u Americi, a ona u Londonu. Bili su divan par i bilo je očito da je Taylor usrećila Harryja, ali stvari su nedavno neočekivano promijenile pa su oboje odlučili uzeti pauzu i vidjeti što će dalje’, rekao je izvor blizak pjevaču. i gitaristu za britanske medije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harry Styles Updates ♡︎ (@harry_update)

Informacija o prekidu mnoge je šokirala jer su se mediji sredinom ožujka raspisali da je bivši član grupe One Direction sretan, zaljubljen i spreman za novo poglavlje u životu.

‘Harry se osjeća kao da je proživio već deset života, ali jedno je sigurno – njegove tridesete neće biti nimalo slične njegovim dvadesetima Doživio je svu slavu koju bi itko mogao poželjeti. Sada je spreman za sljedeće poglavlje. On je zaljubljen u Taylor. Želi obitelj s njom i to je sljedeća faza njegova života’, izjavila je tada osoba bliska glazbeniku, no kako stvari sada stoje čini se da ipak ništa od toga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @harry_update backup acc (@harry_updatemedia)

Podsjetimo, britanski zavodnik od sredine lipnja ljubio je samozatajnu glumicu Taylor Russell, a njihova pojavljivanja u javnosti pokazivala su da uživaju u međusobnom društvu.

U studenom 2022. godine nekadašnji član grupe ‘One Direction’ raskinuo je svoju najdužu romansu s glumicom i producenticom Olivijom Wilde, koja je zbog njega ostavila supruga Jasona Sudekisa.

Njegova lista slavnih djevojaka je poprilično duga, a na njoj su manekenke Sara Sampaio, Camille Rowe, Kiko Mizuhara, Cara Delevingne i Kendall Jenner, kao i pjevačica Taylor Swift, koja mu je nakon prekida posvetila pjesmu ‘I Knew You Were Trouble’.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci