Make your day different

Logo Cover

Anne Hathaway ne libi se modnih igrica! Korzetnu košulju-haljinu s high street potpisom začinila je papreno skupim dodacima

Holivudska glumica Anne Hathaway redovito plijeni pažnju javnosti zanimljivim modnim izdanjima, a ni posljednje koje je servirala na eventu u Rimu u organizaciji brenda Bulgari nije bilo iznimka. Zvijezda filma ‘Vrag nosi Pradu’ plijenila je pozornost u custom-made košulji-haljini koja se isticala korzetnom postavom i zavodljivim detaljima, a oplemenila ju je chic dodacima koji su cijeloj kombinaciji podarili dodatnu dozu glamura…

Glumica Anne Hathaway rijetko kad pogriješi u svojim modnim odabirima, a njezin stil najbolje se opisuje kao elegancija s pomakom.

Slavna 41-godišnja glumica otputovala je u Rim, gdje je stigla na događanje u organizaciji brenda Bulgari, ukravši svu pozornost u genijalnom modnom izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli (@20smoods)

Junakinja filma ‘Rat među nevjestama’ nosila je dugu, bijelu košulju-haljinu s gumbima koja se isticala vrtoglavim prorezom na nozi, spuštenim naramenicama i korzetnom postavom, a riječ je o custom-made kreaciji za GAP koju je izradio dizajner Zac Posen, čije komade često nosi i supermodel Gigi Hadid.

Brineta profinjene ljepote look je zaokružila klasičnim bijelim salonkama s potpisom Christiana Loboutina, a u ruci je nosila srebrnu torbicu s metalik odsjajem čiji dizajn potpisuje Bulgari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Hathaway Closet (@annejhathawaycloset)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci