Make your day different

Logo Cover

David Beckham progovorio o početku veze sa suprugom Victorijom, ali i otkrio tajnu njihove ljubavi koja traje više od dva desetljeća

Bivši nogometaš David Beckham i modna dizajnerica Victoria Beckham u braku su 24 godine, a iako mnogi smatraju kako je o njihovoj ljubavi dosad sve poznato, slavni supružnici iznova otkrivaju nove detalje svojeg odnosa kojim već desetljećima drže status power couple. Slavni nogometaš prilikom gostovanja u podcastu Smartless prisjetio se njihovih ljubavnih početaka, ali i otkrio kako su opstali 27 godina uspkros svemu…

Legendarni nogometaš David Beckham o svojoj supruzi Victoriji nerijetko govori u medijima, a sada se dotaknuo njihove dugogodišnje ljubavi i prisjetio se početaka veze.

U podcastu Smartless bivši 49-godišnji nogometaš progovorio je o njihovom braku, priznavši kako su se oboje zapitali kako su opstali nakon svih tih godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Legenda Manchester Uniteda gostovao je u najnovijem izdanju podcasta ‘SmartLess’ koje izlazi u ponedjeljak, 20. svibnja i govorio o svom braku s Victorijom i nedavnom Netflixovom dokumentarcu o njegovom životu.

Priznao je da su se oboje pitali kako su preživjeli 27 godina zajedno s obzirom na sve što su prošli. Bivši kapetan Engleske rekao je da su oboje bili emotivni gledajući dokumentarac te kako je unatoč svim usponima i padovima u svom životu zahvalan što su i dalje sretni zajedno dok se približava njihova srebrna godišnjica braka u srpnju. ‘To je jedna od stvari oko koje oboje postajemo emotivni, a nakon što je sve bilo gotovo i konačno smo pogledali dokumentarac, pogledali smo se i rekli si kako ne znamo kako smo prošli kroz posljednjih 27 godina, ali jesmo i imamo sjajnu obitelj, sjajan posao i sretni smo. I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju, ali na kraju dana bili smo sretni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima’, rekao je David.

‘Znate, ona je bila Spajsica, ja sam igrao za Manchester United, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, zapravo smo brinuli jedno o drugome i to je bio najbolji dio svega. Imali smo svega 21 i 22 godine kad smo se upoznali, a vjenčali smo se kada smo imali 23 i 24 godine. Dobili smo prvog sina kad sam ja imao 23 godine, Brooklyna, a čim se on rodio naša obitelj je dobila novu dimenziju i naše su odgovornosti tada bile usmjerene prema njemu’, izjavio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Naglasio je kako je jako sretan sa svojim životom sada. Zauzet je svojim poslovnim suradnjama s modnim i kozmetičkim markama, a osim toga suvlasnik je i predsjednik MLS nogometnog kluba Inter Miami nakon uspješne igračke karijere.

‘Jako sam sretan i osjećam se blagoslovljeno što sam imao karijeru kakvu sam imao i igrao za momčadi koje jesam i iskusio sve to. Imao sam sreće što sam upoznao Victoriju kad sam je upoznao jer sam oduvijek želio imati djecu mlad kako bi i ona mogla proživjeti moju karijeru sa mnom. Imao sam tu sreću da su sva tri dječaka proživjela većinu timova za koje sam igrao i to je za mene bio jako važan dio mog života’, rekao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@__beckham75__)

Iako ih se kroz godine povezivalo s brojnim skandalima, među kojima je nogometaševa navodna afera s osobnom asistenticom Rebeccom Loos, koje se modna dizajnerica kratko dotaknula u dokumentarcu ‘Beckham’, njihova ljubav ostala je čvrsta.

Ove godine slavni supružnici obilježit će srebrni pir, odnosno, 25. godišnjicu braka. Sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 21-godišnjeg Romea, 19-godišnjeg Cruza i 12-godišnju kći Harper.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci