Make your day different

Logo Cover

Vatreni Andrej Kramarić i lijepa supruga Mia čekaju drugo dijete! Nogometaš objavio vijest o dolasku prinove na najslađi mogući način

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova supruga Mia van sebe su od sreće, a razlog ne može biti ljepši. Naime, igrač njemačkog kluba TSG 1899 Hoffenheim i zgodna doktorica veterine iščekuju drugo zajedničko dijete, a sretne vijesti na društvenim mrežama objavio je slavni Vatreni na najslađi mogući način. Par ne krije uzbuđenje oko dolaska drugog djeteta, a u njihov dom ne prestaju pristizati čestitke…

Vatreni Andrej Kramarić i njegova lijepa supruga Mia u slatkom su iščekivanju drugog zajedničkog djeteta, a sretne vijesti obznanio je 32-godišnji nogometaš na Instagramu.

Igrač njemačkog kluba TSG 1899 Hoffenheim podijelio je preslatke fotografije supruge i trogodišnjeg sinčića Viktora, a svu pažnju ukrao je njezin zaobljeni trbuščić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

‘Sretan’, poručio je Zagrepčanin uz fotografije na kojima lijepa doktorica veterine u naručju drži njihovog sinčića Viktora. Pažnju je ukrao njezin poveći trbuščić koji se sakrio ispod sive majice, a čestitkama su se pridružili brojni obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Podsjetimo, Andrej Kramarić i Mia Ćurković svoju četverogodišnju vezu ozakonili su brakom 31. ožujka 2021. godine. Doktorica veterine tada je bila trudna, a u kolovozu iste godine kao kruna njihove ljubavi stigao im je sinčić Viktor.

Par je godinu dana kasnije organizirao i crkveno vjenčanje koje se održalo u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci