Make your day different

Logo Cover

Aleksandra Dojčinović rodila prvo dijete! Modna dizajnerica i životni partner Tomislav Madžar postali su roditelji djevojčice

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović postala je majka! Ona i partner Tomislav Madžar dobili su prvo zajedničko dijete. Vlasnica brenda Lei Lou svoje prvo dijete rodila je u jednoj od zagrebačkih bolnica u utorak ujutro, a poznat je i spol bebe…

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović i njezin životni partner, doc. dr Tomislav Madžar, postali su roditelji djevojčice, doznaje magazin Gloria.

Uspješnoj 42-godišnjoj dizajnerici i dvije godine starijem savjetniku nekadašnje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović prinova je stigla kao najljepši poklon nakon sedam godina ljubavi.

Aleksandra Dojčinović

Novopečeni roditelji sretnu vijest odmah su podijelili s najbližim članovima obitelji i bliskim krugom prijatelja, piše Gloria.

Vlasnica salona vjenčanica Le Concept i liječnik timova hrvatskih reprezentacija svoj privatni život nastoje držati dalje od očiju znatiželjne javnosti, no kada se skupa pojave na događanjima, ne skrivaju svoju ljubav.

Aleksandra je u listopadu prilikom gostovanja u emisiji ‘Kod nas doma’ za HTV otkrila kako nije sigurna hoće li se nakon poroda brzo vratiti na posao, ali želi da njezin tim dobro funkcionira.

Aleksandra Dojčinović

Hzzo


Slični članci