Make your day different

Logo Cover

Severina je prava modna maherica! Statement komade s retro vibrom začinila je efektnim čizmama koje u svojoj kolekciji ima i Nikolina Pišek

Splitska pjevačica Severina slovi za jednu od naših najvećih modnih ikona, a gotovo da nema odjevne kombinacije kojom atraktivna glazbenica ne oduševi vojsku svojih obožavatelja, bilo da je riječ o scenskom ili svakodnevnom izdanju. Izvođačica hita ‘Rođeno moje’ pozirala je u otkačenoj kombinaciji koja odiše mladenačkom razigranošću. Zgodna glazbenica uskočila je u statement komade s eklektičnom i retro vibrom koji stižu s potpisom kultnog talijanskog brenda iz devedesetih godina, a začinila ih je parom prepoznatljivih čizmi kakve u svojoj kolekciji ima i televizijska voditeljica Nikolina Pišek…

Osim stasom i glasom, glazbenica Severina Vučković plijeni pažnju i fantastičnim modnim izričajem, a njezinim stajlinzima rijetko manjkaju trendovski komadi koje bi u svojoj garderobi poželjela svaka fashionistica.

Zgodna 51-godišnja glazbenica oduševila je vojsku obožavatelja u hrabrom i naizgled nespojivom izdanju koje samo ona može tako dobro isfurati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Splitska glazbenica ovaj otkačeni look zavrtjela je oko crvene haljine s ispranim bijelim logotipom talijanskog brenda Diesel, čiji je kreativni direktor Glenn Martens u nekoć posrnuli brend donio pravu modnu revoluciju.

Diesel, 195 €

Preko retro sportske haljine glazbenica je nabacila sako od trapera, potvrdivši kako ni sama nije ostala imuna na denim trend.

Magda Butrym, 880 €

Oversized model s džepovima djelo je poljskog brenda Magda Butrym, iza kojeg stoji istoimena dizajnerica, a cijena mu iznosi 880 eura.

Kao točka na ‘i’ ovom genijalnom stajlingu u znaku upečatljivih boja, našle su se i vojničke čizme s potpeticom čiji dizajn također potpisuje talijanski brend Diesel.

Diesel, 373 €

Iako bi se ovakve military čizme malo koja fashionistica usudila nositi, ovaj model u svojoj kolekciji ima još jedna poznata Hrvatica.

Riječ je o televizijskoj voditeljici Nikolini Pišek, koja ih je isfurala još prije tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo





Slični članci