Make your day different

Logo Cover

Zaljubili smo se u matching set s potpisom španjolskog brenda koji se može isfurati na špici i u izlasku, a krase ga ‘it’ detalji sezone

Topli dani konačno su stigli, a debelu odjeću zamijenili su nešto laganiji komadi. Matching set od laganog pletiva jedan je od neizostavnih modnih saveznika za proljetne i ljetne mjesece, jer se može isfurati uz različitu obuću i modne dodatke, neovisno o prilici. Ako ste u potrazi za statement modelom uz kojeg nećete proći nezapaženo, u novoj Mangovoj capsule kolekciji naletjeli smo na genijalan komad koji odgovara tom opisu. Riječ je o pletenom, rebrastom kompletu s efektnim detaljama resica, a krasi ga i proljetna boja koja podiže svaki stajling…

Ako ste već počeli opremati svoj ormar za proljeće i ljeto, imajte na umu da su co-ord setovi investicija u koju se isplati uložiti.

Osim kompleta hlača i topova, varijante sa midi suknjama postale su sve poželjnije među modnim ovisnicama, a novoj kolekciji španjolskog brenda Mango pronašli smo model koji bi uskoro mogao biti u potpunosti rasprodan.

Mango

Riječ je o rebrastom co-ord setu koji se sastoji od tank topa i midi suknje čiji se dizajn ističe detaljem efektnih resa na porubu, a krasi ga i upečatljiva, ispravno plava nijansa.

Zbog rupičastog materijala, ovaj svestrani komad sjajan je ulov za toplije dane kada težimo što laganijoj odjeći, a može se isfurati u različitim prilikama, od plaže, preko špice, do večernjeg izlaska.

Mango

Iako izgleda znatno skuplje, za ovaj co-ord set potrebno je izdvojiti 80 eura, odnosno, 30 eura za top i 50 eura za suknju, a može se kupiti i odvojeno.

Mango, 29.99 € (225,96 kn) + 49.99 € (376,65 kn)

Na radost modnih entuzijastica, model je još uvijek dostupan u Hrvatskoj u fizičkim i online trgovini u konfekcijskim veličinama S, M i L.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Mango






Slični članci