Make your day different

Logo Cover

Hailey Bieber u frajerskom outfitu isfurala dva vruća trenda, a sve je začinila sandalama dizajnerice čijim kreacijama ne odolijeva ni Severina

Manekenka Hailey Bieber kroz posljednjih nekoliko godina zaradila je titulu top influencerice jer koji god trend prošeće, u kratkom roku brojne obožavateljice i same požele isfurati isti look. Slavna ljepotica trenutačno boravi u britanskoj prijestolnici, gdje je sa suprugom, kanadskom pop senzacijom Justinom Bieberom, prisustvovala događaju u organizaciji talijanske kuće Moncler. Supruga slavnog pjevača pojavila se u frajerskoj kombinaciji u kojoj glavnu ulogu ima must have komad sezone – kratki prsluk. Ispod njega je odjenula odvažnu mini suknju koja je istaknula njezine vitke noge, a sve je upotpunila dizajnerskim dodacima…

Gdje god da se zaputi, slavna ljepotica Hailey Bieber pod budnim je okom znatiželjnih fotografa.

Ništa drugačije nije bilo niti na eventu modne kuće Moncler u Londonu, na koji je 26 – godišnja manekenka stigla u pratnji supruga Justina Biebera, odjevena u trendi krpice od glave do pete.

Atraktivna nećakinja glumca Aleca Baldwina potvrdila je da itekako može izgledati skockano kombinirajući nešto odvažnije odjevne predmete uz komade sa sportskim predznakom.

Ovoga puta zanimljivo modno izdanje američka ljepotica zavrtjela je oko kratko rezanog prošivenog prsluka s potpisom brenda Moncler, koji trenutačno uživa status jednog od najpopularnijih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber Media (@haileycandiid_)

Osnivačica brenda ‘rhode skin’ ispod trendi detalja odjenula je odvažnu mini suknju upotpunjenu džepovima u cargo stilu s potpisom brenda Wardrobe.NYC, koja je istaknula njezine zavidno vitke noge, a uparila ju je uz jednostavnu crnu majicu istog brenda.

Za dodatnu dozu odvažnosti, manekenka je ovu kombinaciju uparila uz otkačene sandale na vezanje s potpeticom i detaljem crvenog cvjeta, a riječ je o modelu s potpisom brenda Magda Butrym, iza kojeg stoji istoimena poljska dizajnerica čije kreacije obožavaju brojne slavne dame, uključujući i splitsku pjevačicu Severinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Američka ljepotica frajerski look zaokružila je crnom torbom koja nosi potpis modne kuće Bottega Veneta, kao i minijaturnim sunčanim naočalama retro stila bez kojih gotovo nikada ne izlazi iz kuće.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci