Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Severina ne skida osmijeh s lica! Razlog otkrila u vrlo posebnoj snimci i nikad emotivnijim riječima, čestitke pljušte sa svih strana

Splitska pjevačica Severina danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, njezin sin Aleksandar, kojeg je dobila u vezi s biznismenom Milanom Popovićem, slavi 11. rođendan. Izvođačica hita ‘Rođeno moje’ tim povodom objavila je vrlo poseban videozapis kojim je otkrila koliko su joj dragocjeni trenuci s jedincem, a ulazak u novu životnu godinu čestitala mu je nikad emotivnijim riječima kojima je razgalila mnoga srca…

Nakon što joj je donedavno bilo zabranjeno objavljivati sinove fotografije, splitska pjevačica Severina na Instagramu je podijelila zajednički video koji prikazuje intimne trenutke pjevačice i njezinog jedinca, a razlog je uistinu poseban.

Naime, njezin sinčić Aleksandar navršio je 11 godina, a 50 – godišnja glazbenica biranim riječima čestitala je rođendan najvažnijem muškarcu u njezinom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti’, napisala je ponosna pjevačica uz videozapis koji otkriva djelić rođendanskog slavlja, a na kojem ona i njezin mezimac naprosto pršte od sreće i ne skidaju osmijehe s lica.

‘Eto, rasplakala sam se. Sretan rođendan njemu i mami’, napisala je splitska instruktorica fitnesa Ana Gruica Uglešić, a ubrzo su joj se pridružili i brojni drugi prijatelji i obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Tvoja kopija!’, ‘Sretan rođendan, rodila si sebe. Znači, Severina u muškom obliku’, ‘ISTI! Prekopirani! Sretan rođendan, najsretniji pored tvoje predivne majke’, bile su sam neke od čestitki.

Podsjetimo, 2019. godine Općinski građanski sud u Zagrebu donio je privremenu mjeru kojom Splićanka bila primorana ukloniti sve Aleksandrove fotografije sa društvenih mreža. Iste godine sud je u cijelosti skrb nad dječakom povjerio ocu a uz sve to bilo je određeno da Severina svom bivšem partneru mora plaćati mjesečni iznos naknade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

No, pretprošlog kolovoza odlukom Županijskog suda u Splitu ponovno joj je dodijeljeno zajedničko skrbništvo, što znači da Aleksandar pola mjeseca živi na majčinoj adresi.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci