Make your day different

Logo Cover

Zara lansirala još jednu hit torbicu! Model od efektnog materijala već je opčinio svjetske trendseterice, a cijena mu je vrlo pristupačna

Nakon prošivenog kožnog modela koji je pokorio scenu prijašnjih sezona, čini se kako Zara ponovno ima hit torbicu! Španjolski modni div predstavio je clutch verziju od trapera u svojoj novoj kolekciji, a nije trebalo dugo da osvoji brojne svjetske trendseterice. Iako dizajnom može parirati skupim torbama luksuznih modnih kuća, cijena joj je vrlo pristupačna…

Dobra torbica može podići i najjednostavniji look na posve novu razinu. Upravo takav model nedavno je stigao na police trgovina popularnog španjolskog high street giganta Zare i opčinio modne ovisnice diljem svijeta.

Riječ je o clutch modelu zaobljenog oblika presvučenom svijetlim traperom. Osim efektne drške, ovaj modni dodatak dolazi i s tankim lancem. Zbog toga se može kombinirati na razne načine i nositi u ruci ili prebačena preko ramena.

@lissyroddyy

Uz model koji je preplavio društvene mreže, Hrvaticama omiljeni brend lansirao je i varijantu od umjetne kože u crnoj boji. Ipak, on je pobudio nešto manji interes fashionistica od upečatljive traper torbice.

S obzirom na to da riječ o krutom modelu, u njemu možete nositi bilo što te istovremeno zadržati njegov originalni oblik. Mnogi će se složiti da ovaj modni dodatak neodoljivo podsjeća na torbice s potpisom renomiranih brendova, stoga ne čudi da je u vrlo brzo postao pravi hit.

@afsaneh_online_shop

Na radost svih zaljubljenica u modu koje priželjkuju Zarinu torbicu od trapera, ona se još može kupiti putem službenih stranica brenda i u fizičkim trgovinama. Cijena joj je vrlo pristupačna te iznosi 36 eura, što je oko 270 kuna.

Odlučite li nabaviti vlastiti primjerak, s lakoćom ga možete isfurati i u dnevnim i u večernjim prilikama. Nije potrebno isticati da će se fantastično uklopiti u outfite s drugim traper komadima, a sjajno će pristajati i uz bijelu bluzu, razne modele haljina i odijela.

Zara, 39,95 € (270,87 kn)

Za dodatnu dozu modne inspiracije, istražili smo uz koje odjevne komade it djevojke s Instagrama najradije furaju Zarinu hit torbicu:

@lissyroddyy
@lissyroddyy
@marianaribeiro_
@afsaneh_online_shop

Foto: Instagram / Zara





Slični članci