Make your day different

Logo Cover

Nikolina Pišek oglasila se s bajkovite lokacije na kojoj liječi rane i vrućim fotkom simbolično okrenula leđa svemu što ostavlja u prošloj godini

Za televizijsku voditeljicu Nikolinu Pišek protekla godina bila je zasigurno jedna od najtežih do sada. Njezin suprug Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti, iznenada je preminuo u svibnju u dobi od 44 godine, a njezin život tada se u potpunosti preokrenuo. Zagrebačka poduzetnica upravo iz tog razloga kraj stare i početak nove godine odlučila je dočekati daleko od svega što joj je nanijelo bol. Bijeg od medijske izloženosti pronašla je na bajkovitoj lokaciji koju obožavaju mnogi poznati Hrvati, odakle je objavila izazovnu, ali i simboličnu fotografiju i u svojem stilu osvrnula se na tešku godinu iza sebe…

Za voditeljicu Nikolinu Pišek 2022. godina ostat će upamćena kao jedna od najtežih.

Zgodnoj 46 – godišnjoj voditeljici i poduzetnici početkom svibnja iznenada je preminuo suprug Vidoje Ristović, a povrh toga pretrpjela je brojne napade od bivšeg svekra Miše Grofa, ali i javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Zgodna voditeljica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s plaže na Maldivima, na kojoj pozira u bijelim kupaćim gaćicama, okrenuta leđima. Njezina okrenuta leđa mogu se protumačiti na način da je uistinu odlučila iza sebe ostaviti sve što joj nanosi bol, te uz prave prijatelje i obitelj zakoračiti u novi, pozitivniji život.

Voditeljica UNA TV osvrnula se na teški emocionalni brodolom i godinu u kojoj je ostala bez voljenog supruga, a predah od svakodnevnih izazova potražila je na čarobnoj i egzotičnoj lokaciji koju obožavaju brojni poznati Hrvati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

‘Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje’, napisala je ispod objavljene fotografije te nabrojala koliko ju je ova godina uznemirila, no sa svakim novim listom kojeg je okrenula naučila je vrijednu pouku koju će nositi kroz ostatak života.

‘U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi’, riječi su uz koje je Nikolina zaključila svoju objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Podsjetimo, Vidoje Ristović, srpski povjesničar umjetnosti i suprug Nikoline Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja u 44. godini života, a niti dva mjeseca kasnije njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, krenuo je iznositi teške optužbe na račun snahe, koja je bila u braku s njegovim sinom od 2013. godine i u kojem su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Une Sofije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci