Make your day different

Logo Cover

Ana Gruica majstorica je u spajanju cjenovno prihvatljivih i papreno skupih komada! Haljinu zanimljivog printa začinila je luksuznim detaljima

Splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić uvijek je ukorak s aktualnim trendovima, a ovoga puta nije odoljela ni zavodljivoj haljini zanimljivog uzorka koja odiše elegancijom i sjajno se slaže uz bilo koju obuću i modne dodatke. A da je prava majstorica u spajanju cjenovno prihvatljivih i papreno skupih komada pokazala je modnom kobinacijom koju je odabrala za odlazak na premijeru dramske predstave ‘Tri sestre’ u splitski HNK..

Ana Gruica Uglešić, 39 – godišnja glumica i fitness instruktorica, nerijetko oduševljava božanstvenim stajlinzima koji u prvi plan stavljaju njezinu zavidnu figuru. Još jedan takav ‘look’ pokazala je na premijeri predstave ‘Tri sestre’ u režiji Nenni Delmestre u splitskom HNK koja je privukla brojna poznata lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Magnet za poglede i ovoga je puta bila glumica Ana Gruica koja se na premijeri  pojavila u društvu prijatelja Ive Perkušića.

Na sebi je nosila haljinu zanimljivog printa i jednostavnog, ravnog kroja iz Zarine aktualne kolekcije.

Haljina Zara, 499,90 KN
Torbica YSL, 16,152,36 KN
Sandale Botega Venetta, Botega Venetta, $1,530

Stajling je zaokružila bijelim sandalama luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta i YSL torbicom u istoj boji.

Foto: Instagram/promo





Slični članci