Make your day different

Logo Cover

Katie Holmes zvijezda je ulične mode. Njujorškim ulicama prošetala kaput u boji čija popularnost munjevito raste, pronašli smo 8 sličnih modela

Holivudsku glumicu Katie Holmes mnogi smatraju neokrunjenom kraljicom ulične mode, a tu laskavu titulu sada je iznova opravdala jednostavnim, ali efektnim stajlingom kojem je nemoguće naći manu. Simpatična brineta posljednjih tjedana osvaja ulice Velike Jabuke, odjevena u vruće trendove od glave do pete. Glavnu ulogu svog posljednjeg outfita dodijelila je statement kaputu u boji koja ove jeseni proživljava svojih pet minuta slave, a spojila ga je uz vječne komade koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru…

Glumica Katie Holmes prava je trendsetterica, a svojim stilom uspješno dokazuje da udobno ujedno može biti i jako stajliš.

Kako dom ne napušta u krpicama u kojima se ne osjeća ugodno, 43 – godišnja glumica ovih dana na njujorškim ulicama pokazala je omiljeni komad koji je zlata vrijedan u hladnijim danima koji su pred nama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes Fashion (@katieholmes.fashion)

Atraktivna bivša supruga glumca Toma Cruisea poznata je po vještom kombiniranju minimalističkih i statement odjevnih komada, stoga ne čudi da je i ovoga puta složila takav look.

Junakinja serije ‘Dawson’s Creek’ plijenila je pažnju u efektnom, dugačkom kaputu muškog kroja u prekrasnoj čokoladno smeđoj nijansi, koja je ove jeseni s modnog trona skinula sve druge tonove smeđe.

@katieholmes.ny

Uz genijalni kaput kakvom se predviđa veliki uspjeh u narednim mjesecima, holivudska miljenica kombinirala je crne traperice širokih nogavica i bijelu bluzu.

@katieholmes.ny

Nezapaženo nije prošao ni cool par obuće kojim je Katie Holmes zaokružila svoj dnevni look vrijedan svake pohvale.

Riječ je o platnenim tenisicama u širokoj paleti boja koje stižu s potpisom francuske kuće luksuzne mode Chloe, a prodaju se na službenim stranicama brenda po cijeni od 640 eura.

Chloe, 640 €

Ovim izdanjem Katie Holmes pokazala je da je ponekad manje zaista više, ali i potvrdila da će kaputi u čokoladno smeđoj boji biti ‘must have’ za nadolazeće hladnije dane.

Zavirili smo u aktualnu ponudu i pronašli 8 fantastičnih modela koji spajaju udobnost i profinjeni luksuz:

H&M, 59.99 €
H&M, 149 €
Brave Soul, 51.35 – 23.15 £
H&M, 129 €
ASOS DESIGN, 64 £
Forever New, 106 £
Forever New, 132 £
Forever New, 110.66 – 33.27 £

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / promo





Slični članci