Make your day different

Logo Cover

Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju četvrto dijete! Sretnu vijest otkrio je glumičin zaobljeni trbuščić u kratkoj haljinici na crvenom tepihu

Glumica Blake Lively ponovno je trudna! Zvijezda serije ‘Tračerica’ i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, u slatkom su iščekivanju četvrtog djeteta. Sretnu vijest glumica je otkrila pojavivši se na Forbes Power Women’s Summitu u kratkoj šljokičastoj haljini, a rukama je obgrlila trudnički trbuščić koji se više ne može sakriti.

Blake Lively, 34 – godišnja glumica, poprilično je iznenadila svoje obožavatelje kada se na godišnjem Forbes Power Women’s Summitu koji se održava u New Yorku pojavila u izdanju koje je otkrio njezin trudnički trbuh, obzirom se do sad nije oglašavala po pitanju četvrte trudnoće.

@stylishsarahnyc

Zvijezda filma ‘Age of Adaline’ vijest o dolasku prinove tek treba objaviti na društvenim mrežama, no sve veći trbuščić koji se nazirao ispod haljine otkrio je slatku tajnu.

Zgodna glumica zablistala je u kratkoj zlatnoj haljini sa šljokicama čiji dizajn potpisuje glasovita kuća Valentino, a kombinirala ju je uz prepoznatljive sandale s visokom platformom istog brenda.

@stylishsarahnyc

Cijeli stajling zaokružila je okruglim naušnicama i trendi rajfom.

Jedna od njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama bila je u kolovozu, kada je pozirala kraj bazena u bijelom kupaćem kostimu koji je otkrio njezinu vitku figuru i potpuno ravan trbuh, stoga ne čudi kako je ovim neočekivanim vijestima potpuno bacila u trans svoje obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Iako svoj privatni život vole držati dalje od očiju znatiželjne javnosti, Blake Lively i Ryan Reynolds mnogima su omiljen celebrity par zbog svoje spontanosti i opuštenosti. Upoznali su se 2011. godine na snimanju filma ‘The Green Lanternt’ kada je među njima zaiskrilo.

U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

@popsugar

Sudbonosno ‘da’ izrekli su 2012. godine, a u prosincu 2014. godine rodila im se prva kćerkica James. U rujnu 2016. glumica je na svijet donijela djevojčicu Inez, a tri godine kasnije i treću kćer kojoj su nadjenuli ime Betty.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci