Make your day different

Logo Cover

Kraljica Letizia istaknula naklonost koju gaji prema komadima od kože! U bijeloj haljini kimono stila servirala je još jedno efektno izdanje!

Poput britanske princeze Kate Middleton, španjolska kraljica Letizia velika je ljubiteljica high street brendova i odjeće pristupačne cijene. Bivša novinarka, u pratnji supruga, španjolskog kralja Felipea VI. nazočila je ceremoniji otvaranja ‘Picassove godine’, događaju kojim se obilježava 50. godišnjica smrti slavnog umjetnika. Za ovu prigodu odigrala je ziheraški na kartu elegancije i plijenila poglede u kožnoj kimono haljini s potpisom Hrvaticama omiljenog high street giganta… 

Nekoliko dana uoči proslave 50. rođendana, španjolska kraljica Letizia posjetila je otvaranje događaja ‘Picassove godine’, a ondje je zablistala u kožnoj haljini boje šampanjcakoja je pravo modno osvježenje, a sjajno laska preplanuloj puti.

@royalfashionpolice

Obzirom se tijekom ljetnih mjeseci španjolska kraljica najčešće odlučuje za vedre boje i šarene printove, bilo je pravo osvježenje vidjeti je u boji koja je dodatno naglasila njezinu preplanulu put.

@royalfashionpolice

Njezin odabir pao je na midi haljinu u stilu kimona koja stiže s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti. Detalji poput okruglog ovratnika, jastučića na ramenima i bijelog remena u struku dali su ovom izdanju posebnu dozu autentičnosti.

@royalfashionpolice

Cijeli stajling španjolska plemkinja obogatila je (recikliranim!) salonkama s potpisom brenda Magrit Shoes i odgovarajućom pismo-torbicom zmijskog uzorka.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci