Make your day different

Logo Cover

Slavne dame zablistale na drugoj večeri u Veneciji: Cate Blanchett potvrdila da je vladarica crvenog tepiha, Georgina Rodriguez plijenila seksipilom

U tijeku je 79. Venecijanski filmski festival koji su svojim dolaskom uveličala brojna slavna imena iz svijeta filma, mode i zabave. Drugi dan prestižnog filmskog događaja bio je rezerviran za svečanu premijeru filma ‘Tar’, a poznate dame iskoristile su priliku da pokažu svoja najbolja modna izdanja. Kao glavna zvijezda filma, oskarovka Cate Blanchett dokazala je da je istinska vladarica crvenog tepiha, a za njom nije zaostajala niti argentinska manekenka Georgina Rodriguez koja je izazvala pravu pomutnju u seksipilnom izdanju…

Svečana premijera filma ‘Tar’ u režiji Todda Fielda sinoć se održala u sklopu 79. izdanja Venecijanskog filmskog festivala, a mnoge slavne dame modno su briljirale na crvenom tepihu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Slavna australska glumica, 53 – godišnja Cate Blanchett koja tumači glavnu ulogu u psihološkoj drami poznata po svojim glamuroznim modnim izdanjima i često je nazivaju ‘kraljicom crvenog tepiha’.

Ovu laskavu titulu iznova je opravdala pojavivši se u elegantnom kombinezonu od baršuna sa vibrantnim cvjetnim dekoracijama na području dekoltea. Iako za svoja pojavljivanja najčešće bira kreacije s potpisom poznate talijanske modne kuće Armani, glumačka diva ovoga puta zablistala je u komadu iza kojeg stoji luksuzna kuća Maison Schiaparelli, čija je osnivačica avangardna talijanska dizajnerica Elsa Schiaparelli. 

@checkthetag

Vojsku supermodela na crvenom tepihu ovoga puta predvodila je 28 – godišnja argentinska manekenka Georgina Rodriguez. Zaručnica nogometne zvijezde Cristiana Ronalda stigla je u zavodljivom primjerku male crne haljine.

Riječ je o kreaciji s potpisom talijanskog brenda Genny, a čiji je visoki prorez u donjem dijelu i veliki prorez na leđima zanosnu Argentinku učinio jednom od glavnih zvijezdi večeri.

@checkthetag

Američka glumica, 61 – godišnja Julianne Moore otvorila je Venecijanski filmski festival kao članica žirija, a na sinoćnjoj premijeri zablistala je poput prave dive u kreaciji koja odiše holivudskim glamurom.

Ovu bezvremensku haljinu od baršuna potpisuje talijanska modna kuća Armani Privé, a krasi ju duboki dekolte kojim je slavna oskarovka potvrdila kako joj godine ne mogu ništa.

@checkthetag

Zahvaljujući mnoštvu izdanja na crvenom tepihu koje se malo koja dama usudi nositi, 38 – godišnja glumica Tessa Thompson na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda, a ni na crvenom tepihu u Veneciji ništa nije prepustila slučaju.

Zvijezda filmova ‘Creed’ plijenila je poglede u odvažnom kompletu s potpisom Giorgia Armanija koji se sastoji od gornjeg dijela od pepluma i crnih šljokičastih hlača. Ova arhivska kreacija predstavljena je u kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2009. godine, a zgodna glumica podarila joj je novo, osvježeno ruho.

@checkthetag

Nakon što je pomela konkurenciju na otvaranju festivala, 41 – godišnja brazilska manekenka Alessandra Ambrosio ponovno je potvrdila da je ukorak s aktualnim trendovima.

Bivša Viktorijina anđelica ovoga puta odabrala je plavu toaletu ukrašenu svjetlucavim perjem koja stiže s potpisom talijanske dizajnerice Alberte Ferretti.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci