Make your day different

Logo Cover

Preminula glumica Anne Heche! Na zahtjev obitelji isključeni aparati koji su je održavali na životu samo kako bi joj mogli ispuniti posljednju želju

Preminula je američka glumica Anne Heche! Na zahtjev obitelji bolnica je isključila aparate koji su je održavali na životu samo kako bi joj se mogla ispuniti posljednja želja. Njenu smrt objavila je njezina prijateljica Nancy Davis na Instagramu, a potvrdila ju je njezina obitelj za The Guardian.

Američka glumica Anne Heche prošloga tjedna doživjela je tešku prometnu nesreću i završila u bolnici, gdje se nalazila u komi. Pretrpjela je teške tjelesne ozljede i članovi njezine obitelji nisu vjerovali da će preživjeti, a američki magazin People doznao je kako su glumicu održavali na životu kako bi mogli utvrditi može li postati donatorica organa, što je bila njezina želja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@rramiro1594)

Nakon što je prošloga petka pretrpjela teški sudar u kojem je njezino vozilo progutao plamen, zbog čega je završila u komi. 53 – godišnja Anne Heche u punoj brzini, svojim automobilom Mini Cooper zabila se u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Udarac je bio toliko snažan da se automobil zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje oko kuće, koje je potom zapalilo i kuću. Požar su vatrogasci gasili sat vremena, a glumica je bila 65 minuta zaglavljena u aitomobilu nakon čega je u teškom stanju odvezena u bolnicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chakams (@chakams)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Heche (@anneheche)

U izjavi je tada Hecheina obitelj preko predstavnika rekla da je pretrpjela ‘tešku anoksičnu ozljedu mozga’ i da je sada na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa, što je ujedno bila i njezina životna želja, prenosi People. 

‘Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak te liječnicima i medicinskim sestrama koji su se za nju brinuli. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti’, stoji u izjavi obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Heche (@anneheche)

Glumica koja se proslavila ulogama u filmovima poput ‘Šest dana, sedam noći’ i ‘Donnie Brasco’ te je poznata po svojoj vezi s voditeljicom Ellen DeGeneres, prošloga se petka automobilom zabila u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Automobil se zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje kroz koje je projurila te građevinu u koju je udarila.

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje je li Heche bila pod utjecajem supstanci u vrijeme incidenta nakon vađenja krvi, nakon čega su pronađeni tragovi kokaina i potencijalno fentanila.

@anneheche

Na mjesto događaja stiglo je 59 vatrogasaca. Heche je bila zaglavljena u svom automobilu 65 minuta. Obitelj nije objavila kada će im biti rečeno jesu li njeni organi pogodni za transplantaciju.

Bila je majka dvojice sinova Homera i Atlasa.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci