Make your day different

Logo Cover

‘Posudi look’: Elsa Hosk ima dobitnu modnu kombinaciju u netipičnim (ali trendi!) ljetnim bojama, pronašli smo slične komade

Smeđa boje ove sezone (neočekivano!) se vratila u svijet interijera, a na velika vrata stigla je i u svijet mode, posebice u formi ljetnih haljina. Od neodoljivih čokoladnih nijansi pa sve do kremaste boje karamele, modeli smeđih haljina naglašavaju preplanulu put i pristaju svakoj boji kose. Ovom trendu nije odoljela ni bivša Viktorijina anđelica Elsa Hosk, koja je svoju ‘statement’ kreaciju okrunila s najpoželjnijim ljetnim dodacima, a mi smo pronašli slične komade po znatno nižim cijenama s kojima lako možete iskopirati njezin ‘look’…

Instagram profil slavne švedske manekenke, 33 – godišnje Else Hosk, neiscrpan je izvor inspiracije fashionisticama diljem svijeta. U moru fantastičnih stajlinga kojima se dosad pohvalila, posebno nam se svidio najnoviji (u zemljanim tonovima!) kao stvoren za vruće dane koji su pred nama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli elsa❤️ (@hoskelsa)

Smeđa boja na velika vrata u svijet mode vratila se tijekom hladnijih mjeseci, a sudeći prema kolekcijama renominiranih i high street imena, njezina popularnost ne jenjava ni tijekom ljeta. Posebice je poželjna u formi chic haljina, a jednom takvom pohvalila se bivša Viktorijina anđelica.

Atraktivna plavuša posegnula je za modelom simpatičnog naziva ‘July in the City’, a koji potpisuje američki high street brend Heavy Manners. Za ovaj komad švedska ljepotica izdvojila je 185 američkih dolara, odnosno, oko 1,365 kuna.

@celebrityoutfitstyle

Šveđanka s američkom adresom velika je ljubiteljica trendi (papreno skupih!) torbica, stoga ne čudi da je ovu kombinaciju začinila pistacio zelenim modelom  s potpisom glasovite kuće Saint Laurent, a čija cijena iznosi oko 11,265 kuna.

@hoskelsa

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došao je par obuće bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto. Naravno, riječ je o natikačama, a manekenka je odabrala najpoželjniju verziju sa slavnim potpisom – smeđe natikače luksuznog francuskog brenda Hemres, a radi se o modelu ‘Chypre’ čija cijena iznosi 735 dolara, što je oko 5,425 kuna.

@hoskelsa

Kao neizostavan dodatak ovom morskom izdanju, našao se i ribarski šešir, koji je, poput mnogih retro trendova, doživio svoj procvat i ovoga ljeta neizostavan je dodatak (ljetnim!) stajlinzima mnogih fashionistica. Elsa se odlučila za bež model koji nosi potpis španjolske kuće luksuzne mode Loewe.

Ako vam se svidjela kombinacija švedske ikone stila te biste je i sami rado prošetali, pronašli smo slične komade po niskim cijenama s kojima je lako možete ‘posuditi’:

Threadbare, 14.50 £
H&M, 6 €
Sinsay, 60 KN
Asos Design, 19 £

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/ Promo





Slični članci