Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković stigla u Hrvatsku! Seksi novinarka otkrila gdje provodi dio godišnjeg, a već je užarila društvene mreže golišavim fotkama

Fani Stipković, jedna od najseksi novinarki svijeta, ovih dana uživa na godišnjem odmoru. Prije nekoliko dana pratitelje je razveselila fotografijama s putovanja u Saharu, a sada se (konačno!) javila i iz Hrvatske i instantno užarila društvene mreže golišavim fotografijama…

Poznata sportska novinarka, 39 – godišnja Fani Stipković, prije više od deset godina svoju zagrebačku adresu zamijenila je onom u Madridu, no, zgodna novinarka nije zaboravila domovinu, već je jedan dio odmora odlučila provesti i na obali Lijepe Naše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pri samom dolasku u Hrvatsku, Fani se na društvenim mrežama, na kojima je prati 100 tisuća ljudi, javila s otoka Hvara i objavila golišavu fotografiju na kojoj pozira na terasi uz obalu mora, a na sebi nosi samo gornji dio kupaćeg kostima, traper hlačice i sandale s visokom platformom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Već idući dan, voditeljica se javila s otoka Korčule, objavivši fotografiju na kojoj pozira na palubi broda u chic ljubičastom kupaćem kostimu, a komplimenti na račun na njezine vitke figure pljušte sa svih strana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Podsjetimo, seksipilna novinarka u Španjolskoj je pronašla ljubav u zagrljaju 15 godina starijeg Fernanda Hierre, proslavljenog nogometaša Real Madrida. O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci