Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton u skromnom (ali elegantnom!) stajlingu iskazala ljubav omiljenom dizajneru i potvrdila da nema boje koja joj ne pristaje dobro

Vojvotkinja Kate Middleton predvodila je okrugli stol na Kraljevskom institutu Velike Britanije povodom novih znanstvenih istraživanja o ranom djetinjstvu i socijalizaciji. Britanska miljenica za tu prigodu odlučila se na nešto skromniji ‘look’, ali elegancije i ženstvenosti nije ni ovoga puta nedostajalo…

Britanska vojvotkinja, 40 – godišnja Kate Middleton marljivo obnaša svoje kraljevske dužnosti, stoga je jučerašnji dan provela u Kraljevskom institutu za znanstveno obrazovanje. Supruga princa Williama vodila je glavnu riječ na okruglom stolu u nepogrješivoj kombinaciji u kojem glavnu ulogu ima ružičasto odijelo s potpisom jednog od omiljenih joj dizajnera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Članica britanskog dvora odjenula je blijedo ružičasto odijelo s potpisom modne kuće Alexander McQueen. Riječ je o novom odijelu kojeg dosad još nismo vidjeli na budućoj kraljici, a obzirom u posljednje vrijeme nosi komade s potpisom kuće neprežaljenog britanskog dizajnera, ne čudi kako mu je vjernost odlučila iskazati i ovog puta.

@royalfashionpolice

Uz elegantno odijelo kombinirala je (reciklirane!) salonke od brušene kože ružičastih tonova koji odgovaraju boji odijela, a koje potpisuje brend Emmy London.

@royalfashionpolice

Stajling je začinila parom dijamantnih naušnica i ogrlicom, dok je dominaciju ružičastih tonova razbila crnom torbicom od krokodilske kože, koja je poslužila kao torbica za laptop ili notepad.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci