Make your day different

Logo Cover

Bivša missica Ivana Petković Čevra nije propustila ‘it’ događaje ovog tjedna i zablistala u čak dvije elegantne (i nenadmašive!) kreacije

Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, bivša missica, a danas uspješna menadžerica Ivana Petković Čevra, čvrsto (i sa stilom!) je zakoračila u sezonu zagrebačkih crvenih tepiha i prisustvovala na čak dva ovotjedna eventa.

Prvi ‘red carpet’ trenutak doživjela je u hotelu Esplanade, gdje se održavao party povodom svečanog otvorenja Premium smile klinike, a sinoć je ponovno modno zablistala u kreaciji omiljenog joj dizajnera na Story ‘Hall of Fame’…

Ivana Petković Čevra

Gala crveni tepisi ovotjednih događaja okupili su brojna poznata lica, a među mnoštvom istaknula se 41 – godišnja Ivana Petković Čevra, nekadašnja Miss Hrvatske, čijom se titulom okrunila 1999. godine, a koja je manekensku karijeru zamijenila radom u beauty industriji.

Uspješna menadžerica servirala je čak dva fantastična izdanja, a za obje glamurozne haljine zaslužan je dizajner Igor Djuga.

Ivana Petković Čevra

Za otvorenje klinike Premium smile dr. Berislava Mostarca, čije je svečano  predstavljanje održano u luksuznom ambijentu Hotela Esplanade u srcu Zagreba, zgodna PR stručnjakinja odabrala je ružičastu haljinu od satena, koja se ističe širokim rukavima i dubokim dekolteom, a koja joj je pristajala kao salivena i sjajno se uklopila u zadani dress code partyja – James Bond.

Ivana Petković Čevra

Zaposlena Ivana, koja radi kao Digital&Communication menadžerica za regiju na Couture brendovima kozmetičke kuće L’Oreal, uredsku fotelju nakratko je zamijenila glamurom u kakvom je dugo nismo vidjeli, a svoj nepogrješiv ‘look’ duguje dizajneru Igoru Djugi i vizažistici Sanji Agić.

Ivana Petković Čevra

Majka dvoje djece nije propustila priliku ni da se pojavi i na ovogodišnjem ‘Story Hall of Fame’ partyju, na kojem je ponovno očarala besprijekornim stilom koji se izdvaja iz mase.

Ivana Petković Čevra

Za sinoćnju dodjelu nagrada magazina Story, odluka je ponovni pala na omiljenog joj dizajnera, no ovoga puta odlučila se za elegantnu crnu toaletu.

Ivana Petković Čevra

Crnu satensku haljinu, koju krasi decentan prorez na jednoj nozi, kombinirala je uz efektne sandale s kristalnim remenčićima i minimalistički nakit i make-up.

Ivana Petković Čevra

Podsjetimo, Ivana je davne 1999. godine osvojila titulu Miss Hrvatske, a godinu dana kasnije predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru za miss, gdje je svoje mjesto pronašla među top 10 najljepših žena na svijetu, čime je postala najbolje rangirana Hrvatica na svjetskim izborima ljepote.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: privatni album

 





Slični članci