Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Emotivno finale showa ‘Ples sa zvijezdama’ obilježile suze Pedra Soltza, senzacionalna haljina Maje Šuput i ples trudne Franke Batelić

Pedro Soltz i Valentina Walme pobjednici su showa ‘Ples sa zvijezdama’! Brazilca i hrvatskog zeta Pedra Soltza, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, iz publike su bodrile supruga Iris Cekuš, manekenka i voditeljica te njihova desetogodišnja kći Lara.

Nakon 13 plesnih tjedana u finalu showa ‘Ples sa zvijezdama’ natjecala su se četiri plesna para, a u samu završnicu ušli su Pedro i Valentina te Sandi i Helena.

Za prvi finalni plesa najzgodniji Brazilac Pedro i njegova mentorica Valentina izveli su paso doble, a u drugom dijelu večeri plesali su freestyle. Više puta Pedro Soltz  pokazao je i dokazao kako je maksimalno posvećen ovom projektu te da vjeruje i sluša svoju mentoricu Valentinu Walme.

Pedru je podrška obitelji neizmjerno puno značila u ovom njegovom plesnom putu. Pokazao je emotivnost, prepustio se i ddokazao da ‘živi’ ples, a proglašenje pobjednika dočekao je sa suzama u očima. Iz publike su ga hrabrile ponosne supruga Iris Cekuš i kći.

‘Nismo se ovome nadali, ovo je nevjerojatno. Pobjeda nam je bila sam ulazak u finale ‘, izjavila je Valentina, a Pedro od suza nije mogao ni govoriti. Emocije su ga preplavile.

Pogledajte VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=KSCw5sNps0g

Za finale showa ‘Ples sa zvijezdama’ Maja Šuput pripremila je spektakularno izdanje. U haljini s koje je bilo teško skinuti pogled glazbenica je blistala, a za idobir je bio zaslužan stilist Marko Grubnić koji je kreaciju čuvao u tajnosti punih 13 tjedana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Veliko finale obilježila je i Franka Batelić koja je nakon 12 godina ponovno uskočila u plesne cipelice i s ostatkom žirija zaplesala u finalnoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’!

Pjevačica i članica žirija na svojoj je Instagram priči ususret finalu podijelila video na kojem pokazuje svoje plesne cipele i kolegu Marka Cibocija.

‘Ciboci me vratio u plesne cipele!’ veselo je otkrila Franka koja sa suprugom Vedranom Ćorlukom, bivšim nogometašem koji je trenutačno pomoćnik izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, čeka drugo dijete.

https://www.youtube.com/watch?v=s6Oo5ogvwIk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Foto: Instagram/promo





Slični članci