Make your day different

Logo Cover

Indira Levak odvažno isfurala genijalan Zarin komplet ‘it’ uzorka i spojila ga s upečatljivim cipelama kultnog brenda koje ili volite ili mrzite

Glazbenica Indira Levak ne boji se eksperimentirati s modom, a još lani dala je naslutiti kako su co-ord setovi jedan od njenih modnih favorita za tople dane. Ni ovog proljeća popularna pjevačica ne skida se iz razigranih kompleta, baš kao što je efektni Zarin model koji govori sam za sebe. Posebnu pažnju ovoga puta zaplijenile su i njene neobične cipele s kultnim potpisom koje nisu za svakoga…

Kava miriše na svježe mljeveno nebo‘, poručila je poduzetnica Indira Levak na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira šalicom kave, no njezine riječi pale su u drugi plan zbog upečatljivog modnog izdanja.

Uvijek dobro raspoložena 48-godišnja glazbenica nerijetko poseže za šarenim komadima koji idealno pristaju njezinoj osobnosti, a ovoga puta uskočila je u razigrani co-ord set iz Zarine nove kolekcije.

@indiralevak

Riječ je o kompletu satkanom od svilenkastog materijala koji neodoljivo podsjeća na pidžamu. Lepršave hlače i bluzu dugih rukava krasi paisley uzorak koji se prošle sezone ponovno vratio na modni radar u velikom stilu.

Na Zarinim službenim stranicama bluza vrijedna 300 kuna dostupna su još u veličinama XS-M, dok se donji dio može uloviti u konfekcijskim brojevima XS, S, M, XL i XXL po istoj cijeni.

Zara, 299,90 kn / Zara, 299,90 kn

Iako bi mnoge fashionistice uz ovakve komade uparile neutralne sandale ili špagerice, karizmatična pjevačica odlučila se za malo drugačiji par obuće koji nije za svakoga.

Naime, Indira je odabrala crne cipele s robusnom smeđe-bijelom platformom i motivima zvijezda iza kojih stoji renomirana britanska dizajnerica Stella McCartney, a za njih je izdvojila oko 3.500 kuna.

Stella McCartney, $495

Kao točka na ‘i’ proljetnoj modnoj priči svestrane glazbenice došle su sunčane naočale retro okvira i kosa začešljana prema gore. Za ovaj look bivša članica Colonije primila je same komplimente i još jednom potvrdila kako se ni ove godine neće skidati iz šarenih kompleta.

Foto: Instagram / promo





Slični članci