Make your day different

Logo Cover

Vojvotkinja Kate Middleton još je jednom dokazala da je kraljica elegancije i ženstvenosti, a njezin stajling skrivao je i posebnu poruku

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, pridružila se suprugu, princu Williamu u posjeti irskoj gardi povodom Dana svetog Patrika. Ovogodišnja parada posvećena irskom svecu ujedno je i prva nakon dvije godine pandemije, a britanska plemkinja priliku je iskoristila da ponovno oduševi stajlingom kojim dominira tamno zelena boja, koja se u irskoj kulturi nosi 17. ožujka.

Vojvode od Cambridgea, 40 – godišnja Kate Middleton i njezin 39 – godišnji suprug princ William, obilježili su Dan svetog Patrika, najveći irski kršćanski blagdan, tradicionalnom posjetom irskoj gardi.

Britanska miljenica oduševila je svojim modnim odabirom, a glavnu ulogu preuzeo je njezin omiljeni predmet – elegantna kaput-haljina u smaragdno zelenoj nijansi.

@royaladdicted_new

Kate Middleton u svojim stajlinzima redovito ostaje vjerna bezvremenskom i elegantnom stilu, a isto je učinila i prilikom posjete irskoj gardi na Dan svetog Patrika. Lijepa plemkinja i ove godine odlučila se za nepogrješivu kombinaciju kaputa-haljine i profinjenih salonki.

@royaladdicted_new

Riječ je o komadu s potpisom luksuznog brenda Laura Green London, a čija cijena iznosi 3,200 funti.

Salonke iste boje dio su kolekcije britanskog brenda Emmy London. 

Laura Green London, 3.200 £
Emmy London, 546.00 $

Dobro raspoložena vojvotkinja ‘look’ je upotpunila šeširom, brošem i naušnicama istih smaragdno zelenih tonova.

@royaladdicted_new

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

 

 





Slični članci