Make your day different

Logo Cover

Jennifer Lopez servirala fenomenalno izdanje koje spaja klasiku, ženstvenost i profinjenost, a ravne loaferice pravo su nam iznenađenje…

Jennifer Lopez svakim svojim stajlingom potvrđuje da je prava majstorica vlastitog stila. Slavna latino diva ne boji se modnog eksperimentiranja pa je tako ugodno iznenadila u komadima koji spajaju klasiku i profinjenost i isfurala izdanje u kojem je rijetko viđamo. Iako je poznata obožavateljica potpetica, za romantični spoj sa životnim partnerom J.Lo je prigrlila vrući trend udobne obuće i uskočila u upečatljive loaferice s potpisom Chanela…

Otkako su lani obnovili svoju ljubav, Jennifer Lopez i Ben Affleck ne štede na vremenu i svaki slobodni trenutak provode zajedno. Ovaj put slavni par viđen je prilikom odlaska u kino, a 52 – godišnja latino diva iskoristila je priliku da javnosti servira još jedan fenomenalan (i netipičan!) stajling.

Naizgled jednostavan ‘look’ koji se sastoji od klasičnih odjevnih predmeta slavna glumica i glazbenica upotpunila je trendovskim komadima poput popularne Bottega Veneta torbice i Chanel loaferica kojima je dala do znanja da jednako dobro može izgledati i u ravnoj obući.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli trèsCLICK (@tresclick)

Crni kombinezon u stilu korzeta s potpisom Dolce&Gabanna zvijezda filma ‘Marry Me’ kombinirala je uz bijelu usku dolčevitu brenda Wolford.

@jlover24_h50
@jlover24_h50

Elegantan akromatski stajling upečatila je ‘it’ komadima sezone u istoj (ne)boji  – Bottega Veneta ‘Intrecciato Pouch’ torbicom koja je opčinila modni svijet i megapopularnim mokasinkama s potpisom modne kuće Chanel. Cijeli ‘look’ zaokružila je Prada sunčanim naočalama istih tonova.

Dolce&Gabanna (sold out)
Bottega Veneta, 2.650 €
Chanel (sold out)
Prada, 185.25 $

Za outfitom slavne J.Lo nije zaostajao niti njezin partner Ben Affleck. 49 – godišnji glumac prigrlio je casual trend i sjajno izgledao u kariranoj košulji i tamnim trapericama.

@benaffleckoficiall
@benaffleckoficiall

Loaferice ili mokasinke zasigurno su jedan od najpoželjnijih komada sezone, a njihova prednost je što se mogu nositi u gotovo svim prilikama! Trend udobne obuće porastao je zahvaljujući pandemiji koronavirusa, a čini se da ga se nećemo tako brzo riješiti.

U aktualnoj ponudi pronašli smo 7 najljepših modela mokasinki koje mogu poslužiti kao dostojna zamjena za kultni Chanelov model:

Fabio Rusconi, 1.630 kn
See By Chloe, 2.590 kn
Fabi, 2.690 kn
Pas De Rouge, 1.990 kn
Twinset, 990.00 kn
ZARA, 349.90 kn
ZARA, 449.90 kn

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/Karla/Zara





Slični članci