Make your day different

Logo Cover

Kate Middleton ponovno pokazala da se ne libi modnog recikliranja! Monokromatskim (i elegantnim!) stajlingom zaradila je čistu peticu

Vojvotkinja Kate Middleton u društvu je svekra Charlesa i njegove supruge Camile prisustvovala izložbi umjetnosti i kulture na mjestu za obuku Prinčeve zaklade. Britanska miljenica pažnju radoznale javnosti privukla je monokromatskim stajlingom, a glavnu ulogu odigrali su već viđeni komadi…

Kate Middleton redovito je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a svojim modnim odabirom ponovno je potvrdila da je majstorica modne reciklaže. Omiljena 40 – godišnja članica kraljevske obitelji ponovno je zadivila svojim pomno osmišljenim i elegantnim stajlingom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Za izložbu umjetnosti i kulture na mjestu za obuku Prinčeve zaklade, lijepa vojvotkinja i ovoga puta iz ormara je izvukla stari odjevni predmet. Riječ je o sivoj kaput-haljini brenda Catherine Walker s remenom i kragnom koju je Kate nosila već nekoliko puta.

@royalfashionpolice

Ovaj jednostavan, a upečatljiv komad pripijenog struka Kate Middleton prvi put je nosila 2019. godine tijekom posjeta King’s Collegu u društvu britanske kraljice, a ponovno ga je obukla i 2020. godine na Dan sjećanja na žrtve holokausta.

@royalfashionpolice
@royalfashionpolice

Vojvotkinja od Cambridgea stajling je upotpunila parom crnih, neprozirnih najlonki i salonkama od brušene kože s potpisom Gianvita Rossija, a u ruci je držala Mulberry torbicu čija cijena iznosi 695 funti (oko 6200 kuna). Cijeli stajling naglasila je posebnim detaljima – naušnicama i prstenom sa safirima koje je naslijedila od princeze Diane.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci