Make your day different

Logo Cover

Mirisna ikona Black Opium ima novo izdanje! YSL Beauty predstavlja nasljednika s mirisom kave pomiješane sa sokovima mandarine i smokve

Kultni miris Black Opium sada ima novo, četvrto izdanje koje su nazvali Black Opium eau de Parfum Illicit Green.

Prvi Black Opium Eau de Parfum lansiran je 2014. godine i to je prvi put da je kozmetička kuća YSL Beauty uklopila kavu i cvjetne note u jedan miris.

Od njega je prošlo osam godina i sada je dobio novog nasljednika, a osim prepoznatljivih nota novu mirisnu ikonu krase i one zelene mandarine i lista smokve.

Miris Black Opium eau de Parfum Illicit Green kreirale su glavna parfumerka Nathalie Lorson s novom kreativnom snagom Margot Lecarpentier koja je vlasnica koktel bara Combat Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine.

Ova uzbudljiva suradnja rezultirala je čarobnim mirisom Black Opium eau de Parfum Illicit Green smještenim u neonski zelenu glitter bočicu koja je inspirirana jednim od najpoznatijih komada brenda Yves Saint Laurent.

Pogledajte VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Q6aQKwt7JyI&feature=emb_logo

Radi se o kratkom zelenom kaputu od lisičjeg krzna iz kolekcije Libération, koja je 1791. godine uzburkala strasti jer se referirala na ratne 40-te.

YSL Beauté novom mirisu podario je i novo ruho. Tako je nova bočica neonski zelene boje koja poput nepredvidljive i uzbudljive aure ističe glamurozne crne šljokice.

Nova bočica zrači uz ljepotu Zoë Kravitz, glumice i manekenke, koja još od 2018. godine predstavlja zaštitno lice mirisa Black Opium.

U novoj kampanji za ILLICIT GREEN ona nas vodi u zabavan svijet uzbudljivog mirisa koji nalikuje na savršen bezalkoholni koktel…

Miris je dostupam u pakiranju od 30 i 50 ml, a cijena mu je 412 odnosno 684 kune. I savršen je poklon za Valentinovo!

Foto: promo






Slični članci