Make your day different

Logo Cover

Sestre Branku Krstulović i Milanu Vlaović Kovaček dugo nismo vidjeli skupa, ali stilskim izričajem potvrdile su modnu dominaciju! Teško je odrediti ljepši stajling

U Kaptol Boutique Cinema održan je prvi Cinema Book Club. Književna večer naziva ‘Gledaj što čitaš, čitaj što gledaš’ privukla je brojna poznata lica, a među njima i dvije sestre koje se rijetko skupa pojavljuju u javnosti. Riječ je o Branki Krstulović i Milani Vlaović Kovaček,

Branka Krstulović, 46 – godišnja bivša Miss Hrvatske, koja se tom prestižnom titulom okitila davne 1994. godine, godinama njeguje besprijekoran stil odijevanja. Iako je manekenstvo iza nje te je danas uspješna poduzetnica, zahvaljujući iznimnoj brizi o sebi i danas bi bez problema mogla hodati svjetskim pistama.

Branka Krstulović

Na Književnu večer stigla je u klasičnom ženstvenom odijelu na prugice ispod kojeg je nosila bijelu košulju. Na nogama je imala visoke crne čizme od brušene kože, a kao poseban detalj našla se tu bordo torbica s glasovitim potpisom Botege Venette koju je lijepa Branka već ranije prošetala u javnosti.

Milana Vlaović Kovaček i Branka Krstulović

I njezina tri godine starija sestra Milana Vlaović Kovaček modno je ‘igrala’ na sigurne komade. 51 – godišnja kolumnistica i spisateljica odlučila se na kombinaciju plavog sakoa, bijele košulje, tamnih traperica i parom crnih lakiranih čizmi na visoku potpeticu.

Milana Vlaović Kovaček

Večeri su nazočile i druge dame s domaće scene poput Ivane Plechinger, Sanje Doležal i Karmele Vukov Colić.

Sanja Doležal

 

Karmela Vukov Colić
Ivana Plechinger

Foto: promo





Slični članci