Make your day different

Logo Cover

Godišnji horoskop za 2022.: Neke znakove zvijezde će posebno pomaziti, evo tko će doživjeti eksploziju u ljubavi, tko trijumf u poslu, a tko će napokon zavoljeti sebe…

Ispraćanjem stare godine Zemlja započinje novi krug oko Sunca, a za nas to znači da smo dobili priliku okrenuti novu stranicu. Istovremeno, planete i zvijezde mijenjaju svoje položaje, što utječe na stanja horoskopskih znakova. Pogledaj što sve očekuje tvoj horoskopski znak sljedeće godine…

Nakon, u najmanju ruku, vrlo interesantne i izazovne 2021. godine, sve nas zanima što će nam donijeti nadolazeća kalendarska godina. Iako naš napredak ovisi isključivo o tome koliko smo spremni prihvatiti promjene, pomoć horoskopa određenim znakovima uvelike će koristiti. Doznajte jeste li među njima…

Ovan (21. ožujka – 20. travnja)

Za ovnove, 2022. godina prilika je da konačno stanu na loptu i smanje  turbulencije u svojem životu. Ne opirite se savjetima, oni će vam dobro doći da umirite svoj temperament. Ako budete spremni na kompromise i suradnje, smiješi vam se i sjajna poslovna prilika. Ljubav će za Ovnove u nadolazećoj godini biti posebno naglašena stoga očekujte pozitivne promjene. Za one zaljubljene, savjetuje se da imaju malo više razumijevanja za svojeg partnera jer ne mora uvijek biti po vašem.

@fashiondesfemmes

Bik (21. travnja – 20. svibnja)

Planet Jupiter Bikove će u 2022. godini usmjeriti na pravi put i konačno će odlučiti što u suštini žele. Iza sebe će ostaviti sve ono što za njih nije dobro i otvoriti vrata pozitivnim promjenama. U poslovnom aspektu, Bikovima se smiješi napredovanje i mogu očekivati bolju financijsku neovisnost. Jupiter i Mars također donose i lijepe promjene za međuljudske odnose, što se odnosi i na partnerstvo, a vladavina Venere može pridonijeti i proširenju obitelji. 2022. godina za Bikove je godina promjena u kojoj će konačno staviti sebe na prvo mjesto.

Blizanci (21. svibnja – 21. lipnja)

Blizancima će u 2022. godini sudbinu krojiti Venera i Saturn, što znači da mogu očekivati da će se spustiti na zemlju i imati realnija očekivanja. Siječanj i veljača za Blizance će biti stresnije razdoblje što se tiče karijere jer će biti prepuni ideja i krojit će velike planove. Zbog fokusa na posao, u navedenom razdoblju neće biti zainteresirani za ljubav, ali predviđa se da bi moglo postati vatreno početkom lipnja, kad započinje vladavina znaka. Saturn će Blizancima u nadolazećoj godini biti podrška da ne odlete previše u nebesa i u svemu traže ispravan ishod.

@fashiondesfemmes

Rak (22. lipnja – 22. srpnja)

Godišnji horoskop za 2022. godinu nalaže da je stresno razdoblje za Rakove prošlo i da se konačno mogu uhvatiti u koštac sa svime što su u prošlosti zanemarivali. Iako će im fokus biti na drugima, Mars i Saturn, uz pomoć Venere, kod Raka će tražiti buđenje kako bi konačno progledao i stavio fokus na sebe.

Početak godine bit će naporniji, ali od proljeća pripadnici ovog horoskopskog znaka bit će ‘novi ljudi’. Sretni planet Jupiter mogao bi vas odvesti do vaše srodne duše, a što se tiče posla i karijere, svi znakovi upućuju na sreću.

@fashiondesfemmes

Lav (23. srpnja – 23. kolovoza)

Impulzivnim lavovima u nadolazećoj godini trebat će podosta strpljenja i na privatnom i poslovnom planu. Pred Lavovima bi se mogla naći velika promjena u kojoj će imati podršku Jupitera. Saturn, s druge strane, gleda i drži vam pravac kojim biste morali ići. Ako ga poslušate, mogao bi vas i nagraditi.

Stabilne ljubavne veze Lavova mogu samo ojačati, a za slobodnjake smiješi se životna prilika u kojoj bi mogli pronaći ljubav svojeg života. Budite strpljivi, manje impulzivni i sve će ići u vašu korist.

@fashiondesfemmes

Djevica (24. kolovoza – 23. rujna)

Marljive djevice u nadolazećoj godini morat će nastaviti raditi kako bi posao urodio plodom. Prva polovica godine mogla bi biti dosta stresna, ali jesen će, prema zvijezdama, biti idilična.

Mars i Jupiter pomoći će vam da se stvari ne odmaknu kontroli, ali će od vas tražiti zdravu komunikaciju u partnerskim i međuljudskim odnosima.

Zaljubljene djevice morat će uložiti u svoju vezu, a samcima se smiješe udvarači sa svih strana.

@fashiondesfemmes

Vaga (24. rujna – 23. listopada)

Planet Pluton Vage će natjerati da otkriju neke nove spoznaje o sebi samima. U poslovnom svijetu smiješi vam se primamljiva prilika, ali ćete morati dobro odvagati i ne donositi nagle odluke. U suprotnom ćete utrošiti mnogo energije, a nećete biti nagrađeni. Obiteljski odnosi mogli bi biti nestabilni, zbog čega je važno da pronađete ravnotežu. Venera i Mars u nadolazećoj godini zajedno plešu što znači da će ljubavi biti na pretek, bilo da ste u vezi ili slobodni.

 

@oliviapalermo

Škorpion (24. listopada – 22. studenog)

2022. godina za Škorpione bit će vrlo plodonosna. Napredovat ćete u karijeri i od vas će se tražiti mnogo, ali ste u prilici zaraditi veliko bogatstvo. Za društvene i brbljave Škorpione bit će to godina u kojoj će zaista uživati u svim stvarima koje ih vesele. Krajem godine smiješi vam se i veliki preokret na ljubavnom planu. Tada bi sve ono što ste prethodnih godina priželjkivali trebalo doći na naplatu, stoga budite strpljivi.

Strijelac (23. studenog – 21. prosinca)

Jupiter će Strijelcima u nadolazećoj godini biti vjetar u leđa što znači da je pred vama godina sreće i uspjeha. Smiješi vam se primamljiva ponuda za posao koja uključuje selidbu u inozemstvo i početak novog života.

Srećom, Strijelac je dorastao svim izazovima koji ga čekaju. U ljubavi vam ništa neće stajati na putu, samo ne smijete biti nestrpljivi. Imat ćete podršku Jupitera i Saturna ali se morate osloniti i na samoga sebe.

 

@fashiondesfemmes

Jarac (22. prosinca – 20. siječnja)

Saturn će uz Jarca ostati i u nadolazećoj godini, ali neće mu sve ići od ruke. Ispred Jarca je godina u kojoj će biti i uspona i padova, nagrada i kazni, ali je važno da ostane fokusiran i strpljiv. Kad je karijera u pitanju, bit će puno obaveza i u jednom trenutku će vam se činiti da nećete ništa stići, ali zapamtite da će vaš trud biti itekako nagrađen.

U ljubavnim odnosima doći će do razilaženja koje će biti bolno, ali krajem godine Jarac se ponovno rađa i može očekivati eksploziju sreće.

@fashiondesfemmes

Vodenjak (21. siječnja – 19. veljače)

Saturn će, kao i za Jarca, biti velika podrška i Vodenjaku kojem u 2022. godini sprema velike planove. Bit će vam potrebno puno snage, upornosti i požrtvovnosti ali ćete za isto biti nagrađeni. Zvijezde će otvoriti put svima koji se spremaju na veliki poslovni pothvat, a zahvaljujući Uranu i Saturnu, očekuje vas nevjerojatna ljubav.

 

@pearls.kw

Ribe (20. veljače – 20. ožujka)

Zahvaljujući Jupiteru, Ribe će u narednoj godini dobiti vjetar u leđa. Blagodati planeta koji će biti vaš anđeo čuvar osjetit ćete već početkom godine. Već sada vam daje ozbiljnu zaštitu, a na vama je da se samo opustite i počnete vjerovati u sebe. Jedino tako možete postići uspjeh, pogotovo kad je karijera u pitanju. Emotivne i romantične Ribe u 2022. godini voljet će i biti voljene, ali što je najvažnije, konačno će biti zadovoljne same sa sobom.

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram





Slični članci