Make your day different

Logo Cover

Irina Shayk i Bradley Cooper ljubavi dali drugu šansu? Slavni par otkrila neuobičajena prisnost, ona ga držala ispod ruke, a on se ozareno smješkao…

Slavna ruska manekenka Irina Shayk i Bradley Cooper, holivudska glumačka zvijezda, prije dvije godine svijetu su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Jedan su od rijetkih parova koji svojim primjerom pokazali kako je prijateljstvo nakon ljubavi itekako moguće. Svoj su odnos njegovali ponajviše jer imaju kćer Leu de Seine pa nije bilo neobično vidjeti Irinu kako izlazi iz Cooperovog stana, ili obrnuto. Međutim, posljednje zajedničke fotografije para, koje su snimljene na ulicama New Yorka, bacaju novo svjetlo na njihov odnos. Irina je sve vrijeme Coopera držala ispod ruke i time pokazala jednu prisnost koja baš i nije uobičajena kod bivših životnih partnera.

Irina Shayk i Bradley Cooper zajedno su proveli četiri godine tijekom kojih su postali roditelji kćerkice zbog koje su nakon prekida prije dvije godine odlučili ostati u prijateljskom odnosu. Vidjeti ih zajedno nije bila rijetkost.

Međutim, njihova posljednja šetnja New Yorkom bila je dovoljna da se svjetski mediji raspišu o tome kako su supermodel Irina Shayk i redatelj i glumac Bradley Cooper ponovno zajedno.

Posljednjih mjeseci doduše često su viđani skupa kako šetaju ulicama Manhattana u društvu s njihovom kćeri Leom de Seine, ali nikada u posljednje dvije godine nisu pokazali ovoliku prisnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca fotografiran je sa širokim osmjehom dok ga je njegova bivša životna suputnica držala ispod ruke.

Premda slavni par o svemu mudro šuti i javnost je zakinuta za službenu potvrdu obnovljene veze ako službene, njihovim obožavateljima ove su fotografije bile više nego dovoljan razlog za slavlje ljubavi.

Foto: Instagram






Slični članci