Make your day different

Logo Cover

Olja Vori u izlasku sa suprugom vješto spojila (ne)spojive trendove i sve začinila ‘plesnim’ cipelicama koje se nalaze na listi želja brojnih fashionistica

Na svečanom otvorenju nove zagrebačke beauty oaze među brojnim uzvanicima bili su i supružnici Olja i Igor Vori, proslavljeni rukometaš. Zgodna Olja Vori gotovo svakodnevno oduševljava zaljubljenike u modu genijalnim izdanjima za kojima se malo tko ne bi okrenuo, a ovoga puta odlično sivo casual izdanje začinila je bojom fuksije, košuljom, torbicom i ‘plesnim’ cipelicama kakve svaka fashionistica želi na policama svog ormara…

U Zagrebu je otvorena nova oaza za njegu kože čiji je glavni prioritet prirodni izgled i pravilna njega kože. Iza novootvorene RITZ ESTETIKE stoje dr. sc. Liana Ritz i njena kćer Dunja Mutevelić.

Olja i Igor Vori

Osobnost i prirodan izgled njihov je prioritet, s čime se slažu i drugi uzvanici na svečanom otvorenju Jelena Glišić, Tina Walme, Ana Strizić i Martina Herak, koji su svojim dolaskom uveličali otvaranje.

Ipak, najviše pozornosti ukrala je Olja Vori koja je stigla u pratnji supruga Igora Vorija, proslavljenog rukometaša.

Lijepa Olja casual ležeran stajling razbila je bojom fuksije. Uz sivi sako talijanskog brenda Twinset i traperice iste boje, koje je krasio prorez na nogavicama, Olja je kombinirala ružičastu košulju s mašnom i torbicom slične boje glasovitog potpisa – Max Mara.

Oja Vori

Ipak, ono što su (baš!) svi primjetili bile su ružičaste satenske salonke čiji je vrh ukrašen mašnom optočenom biserima, a koji je provirivao ispod traperica.

Aljo Pearl
€415

Riječ je o salonkama danskog brenda Custommade, model Aljo Pearl koji je već sad jedan od najprodavanijih.

Oljin stajling u konačnici je zanimljiva sinergija casual i elegantnog stila.

TWINSET, € 247.90
Max Mara

Foto: Instagram/promo





Slični članci