Make your day different

Logo Cover

Katy Perry proslavila je 37. rođendan, a tim povodom (nikad romantičniji!) Orlando Bloom podijelio je svoje osjećaje koji su takli mnoga srca..

Slavna američka pjevačica Katy Perry proslavila je 37. rođendan u društvu zaručnika, holivudskog glumca Orlanda Blooma, a tim povodom zaljubljena zvijezda filmske trilogije ‘Gospodar prstenova’ na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju male obiteljske proslave i u opisu javno podijelila dirljivu (i romantičnu!) posvetu s lijepim rođendanskim željama

Slavna američka pjevačica Katy Perry proslavila je sinoć 37. rođendan, a fotografiju s intemne proslave koja prikazuje slavljenicu, ispred koje su slastice i rođendanska svjećica dok je na tanjuru je ispisana i rođendanska čestitka, na Instagramu je podijelio njezin zaručnik Orlando Bloom, 44 – godišnji britanski glumac.

‘Živimo zajedno, volimo se i zabavno nam je. Slavim te danas i uvijek. Volim te’,  napisao je zaljubljeni Orlando Bloom u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)



Krajem kolovoza prošle godine američka glazbenica Katy Perry postala je majka kćerkice Daisy Dove, a nakon što je neko vrijeme pauzirala poslovne obaveze kako bi se posvetila majčinstvu, polako se vraća novim poslovnim angažmanima.

Katy Perry u sretnoj je ljubavnoj vezi s holivudskim miljenikom Orlandom Bloom. Njihova ljubavna priča započela je na dodjeli Zlatnih globusa 2016., no samo godinu dana kasnije nakratko su se razišli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Početkom 2018. godine glumac i glazbenica shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugoga, a preklani u veljači su se i zaručili. Kao kruna ljubavi prošlog kolovoza stigla im je kćerkica Daisy Dove.

Dok je pjevačici ovo prvo dijete, njenom slavnom zaručniku je drugo. Glumac s bivšom suprugom i manekenkom Mirandom Kerr, s kojom je bio u braku od 2010. do 2013. godine, već ima devetogodišnjeg sina Flynna Christophera.

Holivudski miljenik preklani je u više navrata priznao kako bi volio imati još djece, a želja mu se konačno i ostvarila. Prije nego li je pronašla ljubavnu sreću s junakom filma ‘Troja’, glazbenica je dvije godine bila u braku s glumcem Russellom Brandom.

Foto: Instagram





Slični članci