Make your day different

Logo Cover

U domu Lane Klingor i Ante Mihića naveliko se slavi! Presretni supružnici otkrili razlog nikad emotivnijim riječima i razgalili mnoga srca

U domu glazbenice Lane Klingor i poduzetnika Ante Mihića ne prestaju se nizati razlozi za veselje. Nakon što je bivša članica grupe E.T. proslavila 41. rođendan, na red je došao veliki dan njihove kćerkice Marle. Poznati supružnici svojoj su mezimici posvetili nikad dirljivije riječi na društvenim mrežama povodom ulaska u novu životnu godinu, a čestitke oduševljenih prijatelja i obožavatelja pljušte sa svih strana…

Sredinom rujna pjevačica Lana Klingor Mihić proslavila je 41. rođendan, no to nije jedini razlog za veselje u njezinoj obitelji. Naime, Marla Mihić, kći autorice projekta ‘Slana kuharica’ i poduzetnika Ante Mihića, navršila je osam godina.

Poznati roditelji ne kriju koliko su ponosni na svoju mezimicu, a povodom osmog rođendana, uputili su joj emotivne čestitke na Instagramu koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

@lanatheklingor

Marlitos moja, ne znam točno čime smo te tata i ja zaslužili ali znam da smo svakog dana i svake sekunde neopisivo zahvalni što te imamo. Ti si baš čudesna curica i ponosni smo na tebe. Volimo te najviše na svijetu. Sretan ti veliki osmi’, poručila je bivša članica grupe E.T. uz fotografiju preslatke slavljenice i razgalila mnoga srca.

Obožavatelje svestrane poduzetnice oduševio je i detalj u ruci njene kćeri. Naime, Marla je odučila počastiti prijatelje iz razreda personaliziranim šarenim lizalicama s njezinim imenom posloženim na postolje u obliku torte.

@lanatheklingor

Ni dirljiva čestitka ponosnog tate nije ništa manje raznježila javnost: ‘Već sam puno puta pisao o tebi, pozitivno, lijepo, bas onako kao sto svaki tata piše o svome djetetu. Puno puta bio realan, nesumnjivo i pretjerao u hvalisanju tebe i naše ljubavi, a opet znajući da si moj mali svijet, odličan mix mame i mene, svoja i zauvijek moja.’

‘Sretan ti osmi rođendan, Marlitos. Ljubomorno čuvam naše trenutke, naše razgovore, druženja, tvoje vječito ‘gladna sam’ i sve ono što mi svakodnevno zbog tebe izmami osmijeh na lice. Prebrzo rasteš, a opet, lijepo je biti dio tog tvog dječjeg kaosa, pratiti tvoje stope, biti ponosan roditelj i iz dana u dan shvaćati snagu naše ljubavi. Smij se, uživaj, budi dijete i vjeruj u svoje snove, kao sto ja vjerujem u sve ono sto si TI’, zaključio je poduzetnik te izazvao salve pozitivnih reakcija.

@antemihic

Lana Klingor i Ante Mihić slove za jedan od najskladnijih estradnih parova, a njihova ljubavna priča započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak.

Samo godinu dana kasnije uspješna poduzetnica i PR stručnjak svoju romansu okrunili su brakom u matičnom uredu u Zagrebu. Zanimljivo je istaknuti da je nekadašnja pjevačica na svoj veliki dan bila trudna s njihovom prvom zajedničkom kćerkicom Marlom, uz koju imaju i dvije godine mlađu Miku.

@lanatheklingor

Mlađim sestricama posebno se veselila danas 13-godišnja Kiara, prvorođena kći zgodne PR stručnjakinje i kuharice, koja je također prisustvovala njihovom vjenčanju. Mladenka je tada blistala u pripijenoj čipkastoj haljini koja je istaknula trudnički trbuščić.

Bivšoj pjevačici grupe E.T. suprug je velika potpora u svemu, a često mu tepa da je savršen i kao životni suputnik i kao poslovni suradnik, s obzirom na to zajedno rade na brojnim projektima.

@lanatheklingor

Foto: Instagram





Slični članci