Make your day different

Logo Cover

Priyanka Chopra otkriva tajnu blistavog izgleda kože! Ovaj beauty proizvod nikada ne preskače prije važnog dana, a košta svega 20 kuna

Indijska glumica Priyanka Chopra očarava svojom ljepotom, a osim genima, mladolik i svjež izgled duguje i beauty rutini kojoj je vjerna već godinama. S obzirom na to da je tijekom karijere imala prilike raditi s najvećim svjetskim beauty znalcima i vizažistima, bivša Miss svijeta od njih je usvojila brojne trikove koje svakodnevno primjenjuje. U nedavnom intervjuu supruga glazbenika Nicka Jonasa progovorila je o svojim beauty navikama i otkrila koji proizvod nikada ne preskače prije važnih događanja, jer u svega 10 minuta čini veliku razliku na kožu…

Iako je laskavu titulu Miss svijeta ponijela prije 21 godinu, holivudska zvijezda Priyanka Chopra kao da nije ostarjela ni dana, a svjež, zdrav i sjajan izgled kože održava beauty rutinom o kojoj je nedavno progovorila u razgovoru za Divu.

Dok je na filmskom platnu i stranicama modnih magazina uglavnom viđamo s nešto jačom šminkom, 39-godišnja glumica indijskog podrijetla u privatnom životu pobornica je laganog i prozračnog make-upa.

@priyankachopra

‘Inače se sama šminkam, no kad sam na setu ili snimanju, volim se prepustiti rukama stručnjaka. Znam se sama našminkati, ali ne znam kreirati profesionalni look potreban za snimanje. Okružena sam najboljim stručnjacima pa se njima prepustim’, ispričala je.

Iako njezina kozmetička torbica vrvi od raznovrsnih proizvoda, supruga glazbenika Nicka Jonasa ima dva beauty favorita bez kojih ne može zamisliti život, a koristi ih na pomalo nekonvencionalan način.

@maxfactor

‘Da moram odabrati samo jedan proizvod, uzela bih maskaru pa bih s njom naglasila trepavice, ali i definirala obrve. Isto tako, kad bih odabrala ruž, njime bih naglasila obraze te ga iskoristila kao rumenilo’, kazala je nekadašnja misica.

Tijekom dugogodišnje karijere Priyanka Chopra imala je prilike surađivati s najboljim svjetskim vizažistima, a od njih je usvojila i jedan učinkoviti trik koji je sada dio njene redovite beauty rutine. Riječ je u upotrebi sheet maske.

@priyankachopra

‘Profesionalci su mi savjetovali upotrebu sheet maske za lice prije važnog dana. Dovoljno ju je staviti na lice desetak minuta i već ste napravili veliku razliku na koži’, pojasnila je junakinja filma ‘We Can Be Heros’ i dodala da kožu lica već godinama njeguje i domaćim pilinzima.

Ako još niste isprobali sheet maske za lice, istražili smo koje proizvode obožavaju beauty ovisnice diljem svijeta te izdvojili pet komada po raznim cijenama:

Garnier SkinActive Hyra Bomb

Garnier SkinActive Hyra Bomb, 16,90 kn

Nivea Skin Detox Effect Sheet Mask

Nivea Skin Detox Effect Sheet Mask, 19,90 kn

Joanna Vargas Dawn Mask

Joanna Vargas Dawn Mask (5 komada), 640 kn (The Lab)

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask, 975 kn

Lancome Advanced Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask

Lancome Advanced Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask, 115 kn

Foto: Instagram / promo





Slični članci