Make your day different

Logo Cover

Severina odiše šikom u zavodljivoj haljini koja ne zahtijeva nošenje grudnjaka, a dolazi u boji kao stvorenoj za isticanje posljednjih tragova preplanulosti

Iako se ljeto polako bliži svom kraju, mnogi se još mogu pohvaliti preplanulom puti, a među njima je i splitska glazbenica Severina. Popularna pjevačica oprašta se od vrućih dana zavodljivim modnim izdanjima i bira boje koje ističu brončani ten. Ovoga puta izvođačica hita ‘Tarapana’ uskočila je u žutu čipkastu haljinu koja odiše šikom i zagolicala maštu mnogih bujnim dekolteom. Statement kreaciju srbijanskog dizajnera začinila je bezvremenskim sandalama mnogima omiljenog talijanskog brenda i zaradila same komplimente…

Dok su se mnogi već odavno vratili s mora, splitska glazbenica Severina još uvijek ima priliku uživati u posljednjim danima ljeta na obali, gdje ne prestaje oduševljavati smjelim modnim kombinacijama.

Nizu genijalnih ljetnih izdanja 49-godišnja pjevačica dodala je još jedno vrlo profinjeno u kojem glavnu ulogu igra upečatljiva kreacija s potpisom srbijanskog dizajnera Bojana Petrovića.

@severina

Kreacija asimetričnog kroja satkana je od čipke u nijansi limuna, koja laska preplanučoj puti te je dodatno naglašava. Odjevni komad iz couture kolekcije dolazi s izraženim dekolteom i ‘strateški’ postavljenim volanima tako da ne zahtijeva nošenje grudnjaka.

S obzirom na to da haljina govori sama za sebe, izvođačica hita ‘Rođeno moje’ nije pretjerivala s modnim dodacima, već ju je spojila s minimalističkim sandalama bez roka trajanja kakve svaka žena imati u ormaru.

Gianvito Rossi, € 620

Njezin izbor pao je na model bijele boje s vrtoglavo visokim potpeticama i remenčićima iza kojih stoji luksuzni talijanski brend obuće Gianvito Rossi. Cijena ovih štikli iznosi oko 4.600 kuna.

Elegantni ljetni look Severina je zaokružila ležerno raspuštenom, razbarušenom kosom blago uvijenih krajeva i prozračnim make-upom, a njezini prijatelji i obožavatelji obasuli su je komplimentima na račun zamamnog izgleda.

@severina

Foto: Instagram / promo





Slični članci