Make your day different

Logo Cover

GIVEAWAY: Cover Style i Mozaik knjiga dvije čitateljice daruju uzbudljivim hit naslovima: ‘Vrabac’ i ‘Zapleši sa mnom’, a njihova imena su….

Lifestyle portal Cover Style i izdavačka kuća Mozaik knjiga dvije čitateljice daruju uzbudljivim hit romanima koji slave snagu ljubavi. Njihova imena doznajte u nastavku…

Lifestyle portal Cover Style i izdavačka kuća Mozaik knjiga dvije čitateljice daruju uzbudljivim hit romanima koji slave snagu ljubavi. Riječ je o romanima ‘Vrabac’ i ‘Zapleši sa mnom’.

Nakon velikog hita ‘Kradljivac poljubaca’, jedna je od najprodavanijih autorica suvremenih ljubavnih romana L. J. Shen predstavlja se domaćoj publici s novim naslovom ‘Vrabac’ koji donosi nove intrige, zaplete i neodoljive ljubavi.

Legendarna autorica bestselera s liste New York Timesa Susan Elizabeth Phillips konačno se vratila s dirljivim romanom o ženstvenosti, divljim srcima i snazi ljubavi koja sve liječi. ‘Zapleši sa mnom’ inteligentan je, zabavan i seksi roman koji će iz vas izmamiti same uzdahe.

Sretne dobitnice vrućih romana ‘Vrabac’ i ‘Zapleši sa mnom’ su:

1.Frances Novosel (‘Vrabac’)

2.Monika Božić (‘Zapleši sa mnom’)

 

@thenovelacademy

 

Foto: promo





Slični članci