Make your day different

Logo Cover

Ni Maja Šuput nije odoljela haljini od 300 kuna za kojom su fashionistice izgubile glavu, a uskoro bi se mogla u potpunosti razgrabiti

Glazbenica Maja Šuput ovih dana ima pune ruke posla oko novog projekta sa svojim brendom Majushka, a ni na sastancima ne propušta priliku pokazati da je ukorak s vrućim trendovima. Iako njen ormar vrvi od skupocjene odjeće i modnih dodataka s renomiranim potpisima, popularna pjevačica katkad ne može odoljeti komadima omiljenih high street brendova. Tako je ovih dana prošetala u haljini od svega 300 kuna koja je izazvala pomamu među it curama s Instagrama, a začinila ju je jednom od najtraženijih dizajnerskih torbica od čije će se cijene mnogima zavrtjeti u glavi…

Na potpisivanju ugovora za nešto senzacionalno‘, pohvalila se poduzetnica Maja Šuput na Instagramu i nedugo zatim otkrila kako je sklopila suradnju s tvrtkom Saponia te lansirala sredstva za pranje rublja s osobnim potpisom.

Atraktivna 41-godišnja pjevačica zaplijenila je pažnju zaljubljenica u modu genijalnim stajlingom koji je složila za poslovni sastanak, a u glavnoj ulozi našao se hit komad pristupačne cijene.

@majasuput

Riječ je o dugoj košulji-haljini s prorezom koju krasi efektan retro print u kombinaciji plave i bijele boje. Iako se doima kao da je riječ o kreaciji s luksuznim potpisom, ovaj odjevni komad dio je kolekcije Hrvaticama omiljenog španjolskog brenda Zare.

Zahvaljujući spoju upečatljivog dizajna i pristupačne cijene, svjetske trendseterice izgubile su glavu za ovim modelom, a svi koji ga žele imati morat će izdvojiti samo 300 kuna. Dok se u većini zemalja već rasprodao, kod nas se može uloviti u nekoliko zagrebačkih trgovina.

Zara, 299,90 kn

Ne bi li ostavila Zarinu haljinu u prvom planu, svestrana glazbenica posegnula je za jednobojnim modnim detaljima. Na nogama je isfurala vrtoglavo visoke zlatne štikle s lancem oko gležnja, a u ruci jednu od najtraženijih dizajnerskih torbica.

Model imena Nile dolazi s okruglom metalnom ručkom i djelo je čuvene francuske modne kuće Chloe. Ovaj elegantni dodatak još se može kupiti u pojedinim web trgovinama po paprenoj cijeni od oko 16.600 kuna.

Chloe (Nile), $2,599

Ovoga puta Maja Šuput zavezala je kosu u visoku punđu i naglasila lice nešto jačim make-upom, a cjelokupno izdanje zaradilo joj je pregršt komplimenata.

‘Ljepotica’, ‘Žena, majka, kraljica’, ‘Wow’, ‘Divan kaftan’, ‘Izgledaš fenomenalno’, ‘Bravo’, ‘Sjajna si’, ‘Jako si lijepa i sjajna majka’, bile su samo neke od reakcija oduševljenih obožavatelja.

Foto: Instagram / promo





Slični članci