Make your day different

Logo Cover

‘Posudi’ look: Ljupka Gojić Mikić najbolji je dokaz da točkasti uzorak nije ‘out’! Našli smo slične komade po vrlo pristupačnim cijenama

Ove sezone prugasti uzorak i razigrani retro printevi uživaju status najpoželjnijih na sceni, no čini se kako ni točkice nisu potpuno pale u zaborav. To najbolje potvrđuje modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić koja ih je isfurala na ludo dobar način koji nije teško kopirati. Osnivačica brenda Jolie Petite zavrtjela je stajling oko crnih hlača s krupnim bijelim točkama i kombinirala ih uz topić na jedno rame i raskopčanu bijelu košulju, a mi smo našli slične komade s kojima ga lako možete ‘skinuti’…

Iako je točkasti uzorak ove godine pao u sjenu prugica, čini se kako mu još uvijek nije odzvonilo. Da je tako, dala je naslutiti zagrebačka dizajnerica Ljupka Gojić Mikić koja ga je prošetala u efektnom izdanju vrijednom svake pohvale.

Zgodna 39-godišnja poduzetnica poigrala se s crnim hlačama ravnog kroja koje krase krupne bijele točke, a kako bi ih ostavila u prvom planu, uparila ih je uz minimalističke komade bez roka trajanja.

@ljupkagojicmikic

Preko asimetričnog topića ‘nabacila’ je raskopčanu bijelu košulju kakvu svaka žena ima u svom ormaru i zaokružila ovo izdanje odgovarajućom clutch torbicom satkanom od istog materijala kao i hlače.

Za jednostavan, ali upečatljiv look dobila je same pohvale te poslužila kao modna inspiracija svim damama koje se ne odriču točkica ni u sezoni vladavine prugica.

Ako vam se svidio stajling Ljupke Gojić Mikić, našli smo slične komade po niskim cijenama s kojima ga lako možete ‘posuditi’:

Stradivarius, 69,90 kn
Zara, 199,90 kn
ASOS, £12.60
Mango, 99,90 kn

Foto: Instagram / promo





Slični članci