Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić bila je glavna zvijezda vjenčanja u izdanju dostojnom crvenog tepiha! Glam kreaciju domaćeg brenda začinila ‘it’ dizajnerskim detaljima

Proteklog vikenda poduzetnica Izabel Kovačić prisustvovala je vjenčanju bliskih prijatelja, a o njezinom glamuroznom stajlingu još će se dugo pričati. Supruga Vatrenog Matea Kovačića bacila je javnost u delirij zablistavši u senzacionalnoj kreaciji s domaćim potpisom. Pripijenu crnu toaletu upotpunjenu perjem osnivačica brenda Lunilou začinila je nude dodacima luksuznog talijanskog brenda, koje već godinama ne silaze s liste želja brojnih fashionistica, a komplimenti na račun nikad profinjenijeg outfita pljušte sa svih strana…

Iako je uvijek odjevena za svaku pohvalu, zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić proteklog vikenda nadmašila je samu sebe glamuroznim modnim izdanjem dostojnim crvenog tepiha.

Naime, 28-godišnja supruga proslavljenog hrvatskog nogometaša Matea Kovačića bila je gošća na vjenčanju bliskih prijatelja, gdje je oduzimala dah stajlingom koji još dugo neće pasti u zaborav.

@izakova

Iako uglavnom nosi komade s renomiranim potpisom, osnivačica brenda Lunilou ovoga puta odlučila se za fantastičnu kreaciju hrvatskog brenda Identity, iza kojeg stoji kreativni dizajner Igor Djuga.

Spektakularna toaleta sastoji se od gornjeg dijela prekrivenog crnim perjem i pripijene svilenkaste suknje s vrtoglavo visokim prorezom. Glam haljina zgodnoj WAGS-ici pristajala je bez mane, a idealno se složila s modnim dodacima za kojima brojne trendseterice ne prestaju žudjeti.

@izakova

Izabel Kovačić odlučila se za natikače s visokim potpeticama u nude nijansi iz kolekcije luksuzne talijanske modne kuće Bottega Veneta koje su je stajale otprilike 4.600 kuna.
Ove štikle izazvale su pomutnju na modnoj sceni čim su ugledale svjetlo dana, a popularnost im ne jenjava već nekoliko godina. Osim u bež boji, iste sandale dostupne su u još nekoliko efektnih nijansi.

Bottega Veneta, € 620

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došla je minijaturna torba od isprepletene kože koju također potpisuje Bottega Veneta. Model imena Jodie, u identičnoj nijansi kao i cipele, već nekoliko sezona slovi za najpoželjniji dodatak na sceni.

Usprkos paprenoj cijeni od oko 12 tisuća kuna, ova upečatljiva torbica druga je najveća uspješnica talijanskog brenda nakon vrećastog Pouch modela kojem ujedno duguje i munjevit uspjeh.

Bottega Veneta, $ 1,900

Za genijalno svadbeno izdanje Izabel Kovačić primila je same komplimente, ali i izazvala malu zavist prijateljica i obožavateljica božanstvenom figurom koja je došla do posebnog izražaja u ovoj toaleti.

‘Wow’, ‘Nestvarna’, ‘Spektakl’, ‘Nikad nisam vidjela savršenije biće’, ‘Predivna’, ‘Ljepotice’, ‘Ma daj’, ‘Najljepša’, ‘Ideš’, ‘Kakva si, Bože’, ‘Ma top’, ‘Izgledaš svjetski’, ‘Ludilo’, ‘Maco’, bile su samo neke od mnogobrojnih reakcija.

Foto: Instagram / promo





Slični članci