Make your day different

Logo Cover

Majka Mate Rimca ne može sakriti koliko je ponosna na veliki uspjeh svog sina! Na svečanosti u Dubrovniku svi su gledali u njegovu skockanu suprugu

Rimac Automobili, kompanija hrvatskog gospodarstvenika Mate Rimca, postaje većinski vlasnik čuvenog Bugattija poznatog po superluksuznim jurilicama. Na uspjeh cijenjenog poduzetnika posebno je ponosna njegova majka Zdenka koja se pohvalila fotografijama sa svečanog predstavljanje novog megabrenda održanog na Tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku. Majka našeg inovatora ne krije koliko je sretna i zahvalna, a za ovu važnu priliku ona i novopečena snaha Katarina Lovrić zablistale su elegantnim monokromatskim izdanjima…

Nakon što se dugo nagađalo, službeno je i potvrđeno – Rimac Automobili i Bugatti Automobiles ujedinili su se i stvorili novu kompaniju Bugatti Rimac d.o.o., čiji će glavni izvršni direktor biti sam hrvatski gospodarstvenih Mate Rimac.

Svečano predstavljanje novog megabrenda održano je sinoć na Tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku, a važnom događaju prisustvovali su nikad ponosnija Zdenka Rimac, majka 33-godišnjeg poduzetnika, kao i njegova supruga Katarina.

Facebook Zdenka Rimac

‘Prva radost moja. Bože, hvala ti. Sine dragi, hvala ti’, poručila je presretna članica obitelji direktora Rimac Automobila na svom Facebook profilu uz fotografije sa svečanosti s juga Lijepe naše i primila čestitke brojnih prijatelja i obožavatelja.

Majka uglednog inovatora za ovu priliku uskočila je u crne hlače i elegantnu bluzu, a svoj look zaokružila je sandalama s remenčićima i kožnom torbicom. Ni njena snaha Katarina Rimac nije izgledala ništa manje profinjeno i također se odlučila za crnu boju.

Facebook Zdenka Rimac

Životna suputnica Mate Rimca naglasila je zavidno vitku figuru u minimalističkoj haljini s prorezom i umjerenim dekolteom. Kako bi razbila crninu, lijepa Livnjaka posegnula je za bijelim salonkama s rupičastim detaljima, a lice je sakrila iza trendi sunčanih naočala.

Podsjetimo, prije dva mjeseca hrvatski poduzetnik i njegova višegodišnja partnerica izgovorili su sudbonosno ‘da’ u strogoj tajnosti u Titovoj vili u Splitu.

Facebook Zdenka Rimac

Zanimljivo je istaknuti da su novopečeni supružnici izmijenili zavjete na sedmu godišnjicu veze, a s obzirom na to da je Mate Rimac vegetarijanac, njihovi gosti ostali su uskraćeni za tradicionalna mesna jela, poput janjetine i pršuta.

Baš kao i jelovnik, svadbeni stajling Katarine Lovrić bio je sve samo ne bazičan. Naime, umjesto vjenčanice, zaposlenica tvrtke Rimac Automobili odabrala je bijeli kombinezon s točkastim plaštem koji je za nju izradio hrvatski dizajnerski dvojac eNVy room.

Facebook Zdenka Rimac

Katarina Rimac diplomirala je komunikacije i marketing u privatnoj poslovnoj školi u Zagrebu, ali posljednjih sedam godina radi u tvrtki svog životnog suputnika.

Tamo je počela raditi kao studentica uz još tridesetak ljudi, a sada je u odjelu koji se bavi razvojem autonomne vožnje na poziciji Data & Test Team Lead, stoga puno vremena provodi na trkaćim stazama gdje se obavljaju testiranja.

Facebook Zdenka Rimac

Par u svojoj ljubavi uživa već više od sedam godina. Novopečeni supružnici upoznali su se još davne 2005., no među njima je zaiskrilo tek 10 godina kasnije.

Iako ih rijetko imamo prilike zajedno vidjeti u javnosti, zgodna brineta velika je podrška svom suprugu te ga uglavnom prati na svim većim događanjima važnima za njegovu karijeru.

@vesnasposa

Lani u srpnju osnivač Rimac Automobila kleknuo je pred svoju odabranicu, a radosnim vijestima ubrzo se pohvalio na društvenim mrežama.

‘Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih’, napisao je 32-godišnji Mate uz dvije zajedničke fotografije: jednu iz 2005. i jednu iz 2020. godine.

Facebook Mate Rimac

Foto: Facebook





Slični članci