Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car modna je odlikašica i na plaži! Must have modelu košulje od 100 kuna dodijelila ulogu tunike i zaradila čistu peticu

Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car posljednje tjedne trudnoće provodi na očaravajućem Mykonosu u Grčkoj, a ni ni na plaži ne propušta priliku modno briljirati. Supruga najmlađeg Vatrenog Duje Ćalete-Cara složila je jednostavan, ali upečatljiv look u kojem glavnu ulogu igra must have košulja od svega 100 kuna. Iako je riječ o komadu koji mnogi običavaju nositi samo na posao ili špicu, atraktivna WAGS-ica vješto ga je spojila s jednodijelnim badićem te začinila chic slamnim šeširom i hit sandalama s francuskim potpisom…

Ljeto ima okus kakav nema ništa drugo’, poručila je Adriana Ćaleta-Car na Instagramu koja posljednje tjedne blaženog stanja provodi na bajkovitom grčkom otoku Mykonosu.

Zgodna 29-godišnja pravnica dubrovačkih korijena slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a da s pravom uživa taj status, potvrdila je najnovijim outfitom za plažu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

@adrianadurdevic

Životna suputnica nogometaša Duje Ćalete-Cara istaknula je trudnički trbuščić u jednodijelnom kupaćem kostimu boje petroleja i kombinirala ga uz odjevni predmet koji se ove sezone vratio na velika vrata.

Riječ je o plavoj košulji na prugice, modelu koji je proteklih mjeseci zaradio it status i mahom preplavio ulice, a lijepa Dubrovkinja pokleknula je pred modelom iz Zarine kolekcije čija cijena sada iznosi svega 100 kuna.

Zara, 99,90 kn

Jednostavnu, ali efektnu odjevnu kombinaciju za plažu Adriana je zaokružila natikačama francuske modne kuće Christian Dior koje su toliko opčinile trendseterice da su već u potpunosti rasprodane.

Model imena Dway dolazi s plavim uzorkom i ispisanim nazivom brenda, a buduća mama već ga je u nekoliko navrata prošetala i prošloga ljeta. Cijena ovog para obuće iznosila je oko 4.800 kuna.

Christian Dior, 650 €

Kako bi se zaštitila od sunca, ali i podigla stajling na višu razinu, dubrovačka pravnica začinila ga je dodatkom bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto – upečatljivim slamnatim šeširom.

Njen izbor pao je na model s potpisom luksuznog ukrajinskog dizajnera Ruslana Baginskiyja, čije kreacije obožavaju i poduzetnice Izabel Kovačić i Mirela Forić Srna, a stajao ju je otprilike 830 kuna.

Ruslan Baginskiy, 112 €

Foto: Instagram / promo





Slični članci