Make your day different

Logo Cover

Zgodna Severina servirala 3 odvažna looka, a jedan je ‘zapalio’ društvene mreže! Isfurala je omiljene štikle Melanije Trump i toaletu koja ne trpi nesavršenosti

Splitska glazbenica Severina Kojić imala je vrlo dinamičan vikend i u tri dana posjetila nekoliko događanja u Zagrebu i Dubrovniku, a ni na jednom nije modno razočarala. Popularna pjevačica najprije je nastupila na jednom eventu u metropoli, gdje je ostavila sve bez daha u crnom od glave do pete i isfurala štikle iz kojih se bivša prva dama Melania Trump već godinama ne skida. Usto, na nedavnom Comic Conu zaplijenila je pažnju javnosti u glamuroznoj toaleti koja ne trpi nesavršenosti, dok je na samom jugu Lijepe naše servirala još jedan monokromatski look s bijelom bojom u glavnoj ulozi…

Glazbenici Severini Kojić protekli vikend bio je sve samo ne dosadan. Naime, 49-godišnja pjevačica prisustvovala je nekoliko događanja te na jednom čak i zapjevala, no u centru pažnje našli su se njezini odvažni (glam!) outfiti koje ne bi svatko znao tako dobro isfurati.

Izvođačica hita ‘Rođeno moje’ zapalila je Instagram fotografijama elegantnog modnog izdanja u kojem se pojavila ja jednom eventu u Zagrebu, gdje je i nastupila, a od glave do pete nosila je crnu boju.

@severina

Zgodna Splićanka uskočila je u baršunastu midi haljinu asimetričnog kroja s naglašenim dekolteom iz kolekcije brenda Sofi Milo, iza kojeg stoji proslavljena srbijanska manekenka Sofija Milošević, a cijena joj nije poznata.

Uz profinjenu kreaciju Severina je kombinirala bezvremenske lakirane salonke luksuzne francuske modne kuće Christian Louboutin. Model imena So Kate s prepoznatljivim crvenim potplatom u svom ormaru ima i bivša prva dama Melania Trump.

Christian Louboutin, 4.945 kn

‘Predivna’, ‘Kakva ljepotica’, ‘Očaravajuća si’, ‘Haljina je top’, ‘Divna’, ‘Nikad nisi ljepše izgledala’, ‘Ljepoto mila’, ‘Prekrasna žena’, ‘Goriš’, ‘Žena za sva vremena’, ‘Za Vas je vrijeme stalo… U najljepšem smislu’, samo su neke od reakcija na njezin potpuno crni look.

Osim u Zagrebu, Severina Kojić ovih dana boravila je i u Dubrovniku. Na sam jug Hrvatske stigla je kako bi prisustvovala izložbi ‘One su ovdje’ umjetnika Dimitrija Popovića i fotografa Marka Vrdoljaka.

@severina

Unatoč tome što joj je dva dana ranije provaljeno u njen zagrebački stan, glazbenica je blistala u bijelom odijelu, a osmijeh s lica nije skidala čitavo vrijeme. Na izložbi je uživala u društvu svog suradnika, Beograđanina Filipa Miletića.

Nema tko se nije okrenuo za splitskom pjevačicom odjevenom u bijeli rezani sako, kratki topić i hlače ‘na crtu’. Kako bi ovu modnu priču zadržala u minimalističkom tonu, izvođačica hita ‘Tarapana’ začinila ju je tek efektnim srebrnim naušnicama i zlatnom clutch torbicom.

@severina

Dinamičan vikend Severina je zaokružila odlaskom na 24. Međunarodni festival stripa Crtani romani šou – Zagreb Comic Con koji se održao u hrvatskoj metropoli u Malom pogonu Tvornice kulture.

Tamo je prisustvovala promociji knjige Maxa Bunkera ‘U ime mafije’ na čijoj se naslovnici nalazi u ulozi fatalne zavodnice. Za ovu priliku pjevačica je odabrala glamuroznu toaletu za najhrabrije koja razotkriva i najmanju nesavršenost tijela.

@ljubanluka

Glamurozna haljina od podatnog zelenog materijala istaknula je zavidno vitku figuru splitske glazbenice. Strateški izrezi na grudima i predjelu nogu naglasili su njezine ženstvene adute, dok je nabrani dio u struku dodatno istaknuo ovaj dio tijela.

Elegantnu kreaciju koja nije za svakoga atraktivna pjevačica isfurala je uz lakirane salonke vrtoglavo visokih potpetica, a odjevnu kombinaciju dodatno je začinila crnom clutch torbicom talijanske modne kuće Bottega Veneta i zaradila čistu peticu.

Bottega Veneta, $ 2,512

Foto: Instagram / promo





Slični članci