Make your day different

Logo Cover

Irina Shayk pomela sve pred sobom u korzetu koji malo toga ostavlja mašti, a spojila ga je s donedavno omraženim modelom hlača čijih pet minuta tek dolazi

Supermodel Irina Shayk poznata je kao pobornica glam rock stila odijevanja, a nedavno je viđena na ulicama New Yorka u pomalo neočekivanom izdanju koje malo toga ostavlja mašti. Atraktivna manekenka prošetala je u društvu kćerkice Lee De Seine u seksepilnom crnom korzetu i donedavno zapostavljenom modelu traperica koji se polako vraća na modni radar. Umjesto lagane ljetne obuće, slavna Ruskinja odabrala je robusne gležnjače iz kojih se ne skida ni tijekom vrućih mjeseci, a minimalističkim, ali efektnim izdanjem izmamila je uzdahe prolaznika te zaradila čistu peticu…

Nema tko se nije okrenuo za zamamnom Irinom Shayk kada je nedavno pokorila ulice Velike Jabuke u jednostavnom, ali zavodljivom izdanju kakvo nemamo često prilike vidjeti na njoj.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice vješta je u spajanju ženstvenih komada s onima uniseks karaktera, a upravo takvim stajlingom zaplijenila je pažnju znatiželjnih prolaznika.

@verdict.ro

Umjesto predimenzionirane košulje ili majice, kakve najradije nosi, bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera isfurala je crni korzet koji je u prvi plan stavio njen zavidno vitak struk i bujno poprsje.

Model s potpisom poznatog losanđeleškog brenda Are You Am I, čije kreacije obožavaju i njezine slavne kolegice Kendall Jenner i Hailey Bieber, a cijena mu nije poznata.

@verdict.ro

Izazovni statement komad, koji se ne bi svaka žena usudila prošetati usred bijela dana, zgodna Ruskinja kombinirala je uz vrećaste traperice niskog struka.

Ovaj model hlača u posljednje vrijeme bilježi sve veću popularnost i polako s trona skida traperice visokog struka koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode.

Both Paris, 414 €

Dok bi većina fashionistica uz ove komade uparila laganu ljetne cipele, Irina Shayk posegnula je za gležnjačama – omiljenim parom obuće kojeg se ne odriče ni kada temperature porastu.

Njen odabir pao je na kratke robusne čizme iz kolekcije pariškog brenda Both koje se još mogu kupiti u pojedinim internetskim trgovinama po cijeni od oko 3.100 kuna.

Burberry, 1,029 €

Svoj look seksepilna manekenka zaokružila je bijelom torbicom luksuzne britanske modne kuće Burberry, čije je i zaštitno lice. Modni dodatak bijele boje s natpisom i srebrnim lancem stajao ju je paprenih 7.720 kuna i ovoj modnoj priči dao dodatnu dozu šika.

Kao i obično, ruska ljepotica sakrila je lice iza predimenzioniranih sunčanih naočala i sve začinila decentnim srebrnim nakitom, a cjelokupnim izdanjem zaradila je same pohvale i pokazala da modu ima u malom prstu.

Foto: Instagram / promo





Slični članci