Make your day different

Logo Cover

Zarin retro komplet u efektnim pastelnim nijansama hit je na Instagramu! Na prvi pogled jasno je zašto ga vrijedi uloviti, a neće vas stajati bogatstvo

Ove sezone brojni dizajneri inspirirali su se modom 70-ih godina pa police omiljenih modnih trgovina vrve od odjeće razigranih uzoraka. Megapopularni co-ord ni ovog proljeća ne padaju u zaborav, a u Zarinoj novoj kolekciji pronašli smo kreaciju koja spaja ta dva trenda. Satenski komplet u pastelnim bojama, sačinjen od zvonolike suknje i rezanog topića dugih rukava, ovih dana sve češće viđamo na Instagramu, stoga s pravom možemo reći da se izdvojio kao jedan od trenutno najpoželjnijih. Iako se doima znatno skupljim, cijena mu je vrlo pristupačna, a još se može kupiti i u Hrvatskoj…

Razigrani printevi nalik onima kakvi su se nosili sedamdesetih godina prošlog stoljeća potpuno su preplavili ulice modnih metropola, ali i police trgovina omiljenih high street brendova.

Ako je suditi po odabiru it djevojaka s Instagrama, jedan komplet pristupačne cijene trenutno žele baš svi, a na radost zaljubljenica u modu, još je dostupan u prodaji i kod nas.

Zara

Riječ je o Zarinom co-ord setu koji se sastoji od midi suknje zvonolikog kroja i rezanog topića zanimljive siluete koji se može nositi zajedno i odvojeno, stoga ne čudi da je u kratkom roku izazvao pomamu među svjetskim trendsetericama.

Komplet s potpisom Hrvaticama omiljenog španjolskog modnog giganta krasi efektni print u raznim pastelnim nijansama, no dominantna je tirkizno plava koje se zaljubljenice u modu ni ove sezone ne odriču.

Zara, 199,90 kn + 229,90 kn

Dok ovi odjevni predmeti zajedno izvrsno pristajati uz sandale na vezanje, japanke visokih potpetica, natikače i balerinke, odvojeno ih možete kombinirati uz traper komade, slamnate modne dodatke ili zlaćani chunky nakit.

Na Zarinom web shopu top se može kupiti po cijeni od 200 kuna i to u svim veličinama osim L, a suknja je dostupna u prodaji po cijeni od 230 kuna u svim konfekcijskim brojevima izuzev XL-a.

@zara.outfits
@ainhoagonnz
@mariasegarr

Foto: Instagram / Zara





Slični članci