Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Mario Roth nadmašio sam sebe izvedbom megahita ‘Jerusalema’, Katarina Baban briljirala u ulozi Lady Gage, a nastup Dalibora Petka sve je dobro nasmijao

Peta epizoda popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato All Stars’ donijela je nove (fantastične!) transformacije poznatih lica, a pobjeda je ovoga puta otišla u ruke pjevača Marija Rotha u ulozi glazbenog dvojca Master KG-ja i Nomceba. Glazbenica Maja Bajamić pomela je pozornicu kao Destiny’s Child, pjevač Saša Lozar na jednu večer postao je legendarni George Michael, Katarina Baban plasirala se na drugo mjesto kao Lady Gaga, a voditelj Dalibor Petko utjelovio je nagrađivanu pjevačicu Maju Blagdan…

Peta epizoda All Stars sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Nove TV donijela je nove transformacije od kojih je žiri i kandidate ponajviše oduševila ona glazbenika Marija Rotha.

Član grupe Vigor pomeo je konkurenciju fenomenalnom transformacijom u glazbeni dvojac Master KG i Nomcebo s hit pjesmom ‘Jerusalema’.

Pogledajte VIDEO:

Večer je ovoga puta otvorila glazbenica Maja Bajamić utjelovivši pokojnog glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca. Poznata pjevačica otpjevala njegovu pjesmu ‘Plavuša’ i ostavila žiri bez daha.

‘Zaista sam imao dojam, kad sam zatvorio oči, da je to bio Kićo ili jako blizu Kići’, komentirao je član žirija i glumac Goran Navojec, a s njim se složila i voditeljica Maja Šuput.

@tlzphr

Karizmatični komičar Mario Petreković transformirao u slovensku pjevačicu Senidu i rasturio izvedbom njene hit pjesme ‘Mišići’, a nastup je posebno oduševio članicu žirija i glazbenicu Indiru Levak.

‘Ovo je bila savršena podloga za striptiz. Digao si mi raspoloženje na maksimum’, poručila je nekadašnja pjevačica grupe Colonia, no ništa manje oduševljeni nisu bili ni ostali članovi žirija.

@tlzphr

Glazbenik Saša Lozar i ovog tjedna istaknuo se fenomenalnom transformacijom u legendarnog pjevača Georgea Michaela otpjevavši njegovu kultnu pjesmu Careless Whisper.

‘Baš ti je nastup bio odličan, glupo mi te više i hvaliti’, rekao je član žirija i glumac Igor Mešin, dok mu je Nives Celzijus poručila da je bio ‘baš romantičan’.

@sasalozar

Pjevač Damir Kedžo ovoga puta imao je dvostruku ulogu te uskočio u cipele Dine Merlina i Vesne Zmijanac. Izvedbom pjesme čuvene ‘Kad zamirišu jorgovani’ zaradio je same pohvale žirija, ali i ostalih natjecatelja.

‘Već si se profilirao kao jedan od favorita i tim smjerom ideš i dalje. Ovo je bilo impresivno. Razlika između Vesne i Dina je bila očigledna. Imao si komadić tog balkanskog jecaja. Sviđa mi se kakav god ti bio zadatak, svemu pristupaš vrlo studiozno i rezultati su tu’, kazao mu je član žirija Igor Mešin.

@tlzphr

Radijska voditeljica Ivana Mišerić vratila nas je na početak tisućljeća u ulozi grupe Destiny’s Child i uskočila u cipele glazbene dive Beyonce s pjesmom ‘Bootylicious’.

‘Bila si slatka, simpatična, glas je bio klimav, ali borila si i uživala sam’, poručila je Indira Levak, a Igor Mešin naglasio je da joj je scenski nastup bio izvanredan.

@ivana_miseric

Glumicu Katarinu Baban ovoga puta oduševila je gledatelje i žiri kao glazbena ikona Lady Gaga, a otpjevala je njezinu pjesmu ‘The Edge of Glory’ iz 2011. godine

‘Stvarno sam ponosan da moja kolegica Katarina na ovaj način može donijeti ovakav nastup. Ponosan sam da si moja kolegica’, kazao je član žirija i glumac Goran Navojec.

@katarinababan

Voditelj Dalibor Petko izazvao je salve smijeha u ulozi nagrađivane hrvatske glazbenice Maje Blagdan s pjesmom ‘Cura za sve’: ‘Želim poručiti Maji Blagdan da mi je jako žao!’.

‘Ti si posegnuo duboko u zdenac raznih talenata, vidjeli smo da fantastično kuhaš, odmjereno lijevaš mlijeko’, komentirao je glumac, a Indira Levak je dodala: ‘Bio si očajna, ali optimistična kućanica.’

Foto: Instagram / Video: YouTube


Hzzo


Slični članci