Make your day different

Logo Cover

Nicole Kidman otkrila tajne adute svoje beauty rutine koja se svodi na svega 10 minuta dnevno, ali i u kojem tretmanu rado uživa cijela njena obitelj

Holivudska zvijezda Nicole Kidman može se pohvaliti zavidno mladolikim izgledom u šestom desetljeću života, a njezina tajna krije se u beauty rutini koja traje svega 10 minuta. Kako je nedavno otkrila, glumica njezi kože posvećuje pet minuta ujutro i pet navečer te bira proizvode na prirodnoj bazi, kao što je industrijska konoplja. Junakinja serije ‘Slom’ otkrila je svoje adute iz kozmetičke torbice, ali i u kojem tretmanu uživa cijela njena obitelj…

Oskarovki Nicole Kidman malo tko ne bi pozavidio na mladolikom izgledu u 54. godini života, a iako se čini da svom izgledu pridaje puno pažnje, istina je zapravo potpuno drugačija.

Kako je otkrila u nedavnom razgovoru za InStyle, australska glumica slobodne trenutke najradije provoditi s obitelji pa beauty tretmane koji zahtijevaju više od nekoliko minuta smatra gubitkom vremena.

@nicolekidman

Kako bi podarila svojoj koži njegu koja joj je potrebna, a da pritom ne gubi puno vremena pred ogledalom, zvijezda serije ‘Slom’ svoju beauty rutinu svela je na pet minuta ujutro i pet uvečer.

‘Morate lijepo mirisati, dobro izgledati, paziti na kožu, nalakirati nokte i njegovati stopala. To je vaša odgovornost. Ne radi se samo o higijeni, već je to i svojevrstan način kojim se predstavljate drugima, a to učim i svoje kćeri. Svako jutro se dotjeram, čak i kada ostajem cijeli dan kod kuće. Odmah se osjećam, ali i izgledam bolje’, ispričala je glumica.

@nicolekidman

Kako bi kožu održala mladom, zdravom i sjajnom, Nicole Kidman redovito upotrebljava kozmetičke proizvode sa zaštitnim faktorom, poput ulja i krema za lice.

‘Moram na vrijeme staviti djecu na spavanje i želim vrijeme provesti i sa suprugom. Ne želim provesti sat vremena nanoseći razne kreme. Ne volim suhu i ljuskavu kožu, a moja koža ima tendenciju baš toj pojavi. Zbog toga svakodnevno koristim Seratopical Radiant Glow ulja za lice. Također nanosim Cancer Council kremu za sunčanje na cijelo lice i ruke’, istaknula je.

@nicolekidman

S obzirom na to da je odnedavno ponosna ambasadorica kozmetičkog brenda Seratopical, zgodna Oskarovka promovira koristi i promovira preparate na bazi industrijske konoplje u čiju se učinkovitost kunu i brojne beauty ovisnice.

‘Imam vrlo osjetljivu kožu na koju CBD odlično djeluje. Stalno sam u pokretu, a ponekad na nogama i do 14 sati, tako da mi proizvodi na bazi industrijske konoplje jako pomažu kod zglobova i ublažavanja upala’, poručila je glumica.

 

Naposljetku, supruga glazbenika Keitha Urbana, s kojim ima kćerkice Sunday Rose (12) i Faith Margaret (10) otkrila je u kojem beauty tretmanu posebno uživa cijela njezina obitelj.

‘Navečer volim nanijeti Seratopical Heff Souffle kremu. Pahuljasta je i divne teksture. Nakon toga navučem svoje male čarapice za krevet i probudim se ujutro s najmekšim stopalima. Tako sam glamurozna’, zaključila je Nicole.

Foto: Instagram





Slični članci