Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Damir Kedžo odnio pobjedu kao Josipa Lisac i rasplakao jednu kolegicu, a zajednički nastup Saše Lozara i Marija Petrekovića još će se dugo pamtiti

U četvrtoj epizodi popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato All Stars’ gledatelje je oduševila plejada sjajnih nastupa poznatih domaćih lica, a pobjedu je ovoga puta odnio pjevač Damir Kedžo u ulozi glazbene dive Josipe Lisac. Glazbenica Maja Bajamić uskočila je u cipele popularne američke reperice Cardi B, Dalibor Petko izazvao je salve smijeha kao Maja Šuput, dok su komičar Mario Petreković i glazbenik Saša Lozar ‘zapalili’ pozornicu prerušenu u Shakiru i Jennifer Lopez…

Četvrta epizoda All Stars sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Nove TV donijela je nove transformacije od kojih je žiri i kandidate ponajviše oduševila ona glazbenika Damira Kedže.

Poznati hrvatski pjevač pomeo je konkurenciju fenomenalnom transformacijom u legendarnu glazbenicu Josipu Lisac s pjesmom ‘O jednoj mladosti’.

Pogledajte VIDEO:

‘Moram priznati da sam se dosta potrudio oko ove transformacije, kao i kod svake do sad, ali je osjećaj neke težine puno veći. Zauzdavanje je ovaj put moj ključ uspjeha, ali na jedan potpuno drugačiji način’, poručio je bivši član grupe Saša, Tin i Kedžo koji je svojom izvedbom uspio rasplakati natjecateljicu Ivanu Mišerić.

Komičar Mario Petreković i pjevač Saša Lozar ostavili su sve bez daha kao Shakira i Jennifer Lopez, a zajedno su izveli kompilacju njihovih najvećih hitova s ovogodišnjeg Super Blowa.

@sasalozar

Radijska voditeljica Ivana Mišerić pojavila se na pozornici kao Danijela Martinović i zapjevala hit grupe Magazin ‘Došlo vrijeme da se momci žene’.

‘Skužila sam da je to fora, da se cijelo vrijeme moram smijati, tako mi je lakše pjevati. Djeluje jednostavno, ali je ovo možda najzahtjevnija točka zasad’, kazala je zgodna voditeljica Otvorenog radija.

@tlzphr

Osječki pjevač Mario Roth ovoga puta transformirao se u Simply Reda. Odjeven u odijelo i s plavom perikom na glavi, glazbenik je oduševio žiri izvedbom pjesme ‘Stars’.

Voditelj Dalibor Petko na jednu večer postao je pjevačica Maja Šuput, koju ove sezone gledamo u ulozi voditeljice, a otpjevao je njen hit ‘Hej Balkano’.

@tlzphr

Članica žirija i glazbenica Indira Levak odmah ustala i zaplesala kad je kada se on pojavio na pozornici, a pravi show nastao je kada je strgnuo široku haljinu i razodjenuo se u pripijeni kombinezon cvjetnog uzorka.

‘A gle, gore ne može! Mene dopadnu uvijek te neke uloge nakon kojih se moram lagano zacrveniti, pribrati i doći pred žiri, tako i ovaj put’, poručio je voditelj.

@daliborpetko

‘Ako si se nečime približio Maji, to je onda ta njezina energija. Morao si završiti na stolu jer inače ne bi bio Maja Šuput’, komentirao je član žirija i glumac Igor Mešin.

Glumica Katarina Baban utjelovila je Marca Anthonyja i Maluma s hitom ‘Felices los 4’: ‘Španjolski mi stvarno nije problem, toliko sam meksičkih sapunica gledala da većinu razumijem tako da mi nekako brzo uđe u uho. Simpatična jedna pjesma.’

@tlzphr

Glazbenica Maja Bajamić plasirala se vrlo visoko na bodovnoj ljestvici zahvaljujući genijalnoj izvedbi pjesme ‘Bodak Yellow’ nagrađivane američke reperice Cardi B.

‘Veliki sam fan njezinog karaktera koji je bez cenzure, takav kakav je meni je fantastičan! Tako me ljudi mogu najviše kupiti, kada su takvi kakvi jesu i boli ih đon hoće li se to nekome svidjeti ili neće’, zaključila je pjevačica.

Foto: Instagram / Video: YouTube





Slični članci