Make your day different

Logo Cover

Ovaj toner proglašen je najboljim na svijetu! U njegovu učinkovitost kunu se i brojne slavne dame, a znamo gdje ga uskoro možete kupiti u Hrvatskoj

Među brojnim cijenjenim brendovima posvećenim njezi osjetljive kože lica, njemački velikan Augustinus Bader istaknuo se kao favorit brojnih slavnih dama i beauty ovisnica širom svijeta. Nakon što je kozmetika iz linije ovog brenda nedavno proglašena najboljom svih vremena po izboru prestižnog časopisa WWD Beauty Inc., jedan proizvod u proteklih mjesec dana osvojio je čak dvije nagrade u kategoriji najboljeg tonera. The Essence obnavljajući toner svakim danom broji sve više zadovoljnih korisnica, a sljedeći tjedan (najvjerojatnije!) stiže i na police popularnog concept storea The Lab koji je lani u veljači otvorila bivša manekenka Tatjana Dragović…

Ako ste se ikada pitali koji se kozmetički brend može pohvaliti titulom najboljeg svih vremena, riječ je kultnom beauty gigantu Augustinusu Baderu čiji se proizvodi mogu kupiti u zagrebačkom concept storeu The Lab u vlasništvu poduzetnice i bivše manekenke Tatjane Dragović.

Ipak, to nije jedino priznanje koje je u posljednje vrijeme stiglo na adresu njemačkog kozmetičkog brenda. Naime, prestižni časopisi Glamour i Women’s Health obnavljajući toner The Essence proglasili su najboljim u toj kategoriji proizvoda za njegu kože.

@anajohnson

The Essence Exfoliating Toner With TFC8 s dodatkom prirodnih aminokiselina, vitamina i sintetiziranih molekula TFC8 potiče obnavljanje stanica kože, pritom stvarajući optimalne uvjete za brže i učinkovitije rezultate, ali i dubinsku obnovu.

Formula s moćnim aktivnim biljkama i hidroksi kiselinama za njegu nakon čišćenja regenerira i dubinski hidratizira kožu lica. Lagana i nježna tekstura odrađuje nježnu eksfolijaciju te uklanja mrtve stanice, poslije čega će koža ostaje pročišćena, zdrava i sjajna.

Augustinus Bader The Essence, 640 kn (The Lab)

O beauty brendu Augustinus Bader u posljednjih se godinu dana puno pisalo. Istoimeni njemački znanstvenik, koji se bavi proučavanjem matičnih stanica, postao je najguglanije ime beauty svijeta nakon što je njegova linija proizvoda dosegla kultni status i hordu slavnih obožavatelja.

Augustinus Bader jedan od vodećih svjetskih znanstvenika u području biomedicine koji više od 30 godina provodi istraživanja na Sveučilištu u Leipzigu proučavajući matične stanice.

@haileybieber

Zahvaljujući svojim istraživanjima, predanom radu i vjeri u samoizlječenje, 2008. godine otkrio je do tada nepoznate sposobnosti našeg tijela i formulirao revolucionarni hidrogel koji liječi opekline trećeg stupnja bez operacije ili presađivanja kože.

Nadahnut revolucionarnim otkrićima i uspješnim pričama svojih pacijenata, Augustinus Bader kreirao je liniju proizvoda za njegu s revolucionarnim spojem Trigger Factor Complex (TFC8), koji djeluje na aktiviranje matičnih stanica zaslužnih za prirodne procese obnavljanja kože i cijelog tijela.

@augustinusbader

Zanimljivo je istaknuti kako proizvode s potpisom ovog brenda u svojoj kozmetičkoj torbici imaju i brojne slavne dame – modna dizajnerica Victoria Beckham, poduzetnica Kim Kardashian, glumica Demi Moore, supermodeli Naomi Campbell i Hailey Bieber te bivša tenisačica Maria Sharapova.

Osim u The Essence obnavljajući toner, beauty entuzijastice kunu se u djelotvornost svih drugih preparata Augustinusa Badera, kao što su The Cream i The Rich Cream kreme za lice, Face Oil ulje za lice, Body Cream krema za tijelo, Cleansing Balm balzam i The Cream Cleansing Gel za čišćenje lica te obnavljajući balzam za usne koji se mogu kupiti u zagrebačkom concept storeu The Lab (Dežmanova 2).

@victoriabeckhamfrance

Foto: Instagram / promo





Slični članci