Make your day different

Logo Cover

Modni dvoboj: Irina Shayk i Franka Batelić isfurale iste čizme uz karirani uzorak u najpopularnijoj nijansi sezone, dvojimo čiji je look ljepši

Iako je proljeće već stiglo, brojne zaljubljenice u modu ne odriču se čizama. Među njima su i popularna glazbenica Franka Batelić te supermodel Irina Shayk koje u svom ormaru imaju na desetke različitih pari. Hrvatska pjevačica prije tjedan dana prošetala je trendi combat model u kombinaciji s predimenzioniranom natkošuljom kariranog uzorka, a u sličnom izdanju ovih dana snimljena je i slavna Ruskinja. Bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera uskočila je u komplet sastavljen od sakoa i minice, uparivši ga uz iste čizme kao i supruga nogometaša Vedrana Ćorluke, no teško je odabrati čiji je look ljepši…

Karirani uzorak uživa status jednog omiljenih na modnoj sceni već dugi niz godina, stoga ne čudi da ga slavne dame i poznate Hrvatice ne zaobilaze ni ove sezone.

Supermodel Irina Shayk svakodnevno plijeni pažnju prolaznika na ulicama New Yorka zahvaljujući besprijekornim modnim izdanjima, a nedavno je snimljena u kariranom kompletu koji neodoljivo podsjeća na školsku uniformu.

@streetstyle_celebritycloset

Zanosna 34-godišnja manekenka posegnula je za co-ord setom ljubičaste boje s detaljima u nijansi senfa koji potpisuje engleska dizajnerica Vivienne Westwood.

Poznata kao velika ljubiteljica čizama, bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera i ovoga puta odlučila se za taj par obuće i prošetala combat model iz kolekcije poljske dizajnerice Magde Butrym.

@streetstyle_celebritycloset / Magda Butrym, $1,145

Čizme vrijedne oko 7.100 kuna ovom modnom spoju dale su dozu odvažnosti, a slične smo nedavno imali prilike vidjeti na uspješnoj pjevačici Franki Batelić koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Supruga proslavljenog nogometaša Vedrana Ćorluke spojila ih je s natkošuljom kariranog uzorka, također u tamnoljubičastoj nijansi, kojem nije odoljela ni i seksepilna Ruskinja.

@frankaofficial_

Sličnost između modnih odabira Franke Batelić i Irine Shayk je neosporiva, a zaista je teško odabrati čiji je look ljepši.

Dok će izdanje jedne od najuspješnijih manekenki današnjice oduševiti ljubiteljice ženstvene mode, onaj zgodne pjevačice obožavat će pobornice rokerskog stila.

Foto: Instagram





Slični članci