Make your day different

Logo Cover

Slavlje na madridskoj adresi Luke Modrića! Kapetan Vatrenih otkrio djelić intimnog kućnog tuluma i raznježio mnoge dirljivom posvetom kćerkici Emi

U domu našeg najboljeg nogometaša Luke Modrića ovaj vikend prošao je u slavljeničkom tonu. Naime, njegova kći Ema navršila je osam godina, a tim povodom kapetan Vatrenih sa suprugom Vanjom priredio joj je mali kućni tulum za pamćenje. Igrač španjolskog nogometnog kluba Real Madrid otkrio je djelić atmosfere rođendanske proslave svoje mezimice i razgalio mnoga srca kratkom, ali slatkom čestitkom na društvenim mrežama…

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić i njegova supruga Vanja imaju veliki razlog za slavlje. Naime, njihova kći Ema napunila je osam godina, a 35-godišnji kapetan Vatrenih i njegova odabranica potrudili su se da joj bude najljepši do sada.

Igrač španjolskog kluba Real Madrid i njegova životna suputnica organizirali su svojoj mezimici intimnu kućnu proslavu i raskošni madridski dom ukrasili mnoštvom šarenih balona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Ponosni tata pohvalio se fotografijama s rođendanske proslave svoje kćerkice, uz koju ima 10-godišnjeg sina Ivana i trogodišnju Sofiju, a posebnu pažnju ukrala je torta upotpunjena jestivim figuricama animiranih likova.

‘Sretan rođendan, tatina princezo! Sretan rođendan, sve moje!’ napisao je naš najbolji nogometaš u objavi na Instagramu koja je u kratkom roku izazvala salve pozitivnih reakcija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Sretno i nasmijano’, poručio je glumac i voditelj Tarik Filipović, a čestitke brojnih prijatelja i obožavatelja nagrađivanog Vatrenog nastavile su se nizati: ‘Sretan rođendan šefici zaraznog osmijeha’, ‘Awww’, ‘Preslatko’, ‘Sve najbolje’, ‘Mini Luka’.

Inače, osmi rođendan malene Eme nije bio jedini razlog za slavlje koji je obitelj Modrić ovih dana imala. Naime, igrač Real Madrida nedavno je postao rekorder u broju nastupa za kockasti dres, budući da je upisao 135. nastup za Vatrene.

@lukamodric10

 

Vanja i Luka Modrić u svojoj ljubavi uživaju već punih 15 godina, a njihova romansa započela je trosatnim telefonskim pozivom nedugo nakon što je on kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo.

Poznati par izmijenio je zavjete 12. svibnja 2010. u matičnom uredu pred članovima obitelji i bliskim prijateljima. Slavlje se nastavilo u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a samozatajna WAGS-ica tada je već bila trudna s najstarijim sinom Ivanom.

@lukamodric10

U lipnju 2011. novopečeni roditelji odlučili su stati pred oltar u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Kao kruna njihove ljubavi, uz sinčića Ivana, stigle su i kćerkice Ema i Sofia.

Prije nešto više od osam godina proslavljeni nogometni reprezentativac potpisao je ugovor s ‘Kraljevskim klubom’ i ujedno s obitelji preselio u španjolsku prijestolnicu.

Foto: Instagram





Slični članci